Hello Världen!

Jahasi i morgon är det söndag och då ska jag jobba. Var väl aningens sugen på att gå ut men man behöver ju nödvändigtvis inte supa tre gånger i veckan. Onsdag och fredag räcker för i veckan. Så kvällen tillbringaders hos F. Hon har skaffat sig en kissekattunge, jävla monstersöt. Jag är lite avis.

I går fyllde Sis 25 så det var den sedvanliga födelsedagslasangen hon mor och far i går kväll, huvva så trevligt att spendera lite kvalite time med la familia. Men när efterätten var uppäten och vinet börjat ta slut var det dax för mig att dra till Malin för att fortsätta dickandet. Vi förfestade med att dricka på Malins vearnda med Anna och två av M's jobbarkompisar och sen sjöng vi singstar med hennes föräldrar, det var siktkul och jag gick obesegrad därifrån. Vidra drog vi ut på balzac, där var det lagom kul. Är det 18 så där det. Hann bara köpa mig en öl ocg gå ut för att ta en rök när jag träffa Arvid utanför. Han bjöd med mig på statt och jag var inte sen att haka på iom att balzac sög rätt hårt. Nog för att det var 25 på statt men det var inga problem att ta sig in där och vi tog oss en öl och satt och snack gärnet skit hel kvällen. Jag hade astrevligt. Det var med andra ord en jävligt bra helg.

Sen så hade jag ju tänkt blogga lite om min och F's helg i Lycksele, tänkte dock vänta på bilder från hennes kamera men jag orkar inte vänta så ni får nöja er med bilder från min.

Enyoj.


Pizza till middag i Lycksele på fredagen innan vi åkte in till stugan.


Vin och 3,5 or på terassen i solnedgången


Fulla och glada fiskare.


Frida fick sig en söt aborre, hennes första fångs ever. Hon var lycklig som ett litet barn på julafton


Nog för att hon var duktig och drog upp den själv men det var moi som fick bryta nacken av den och ränsa den.


Sedan grillade vi Algott, (som vi döpet F's firre till) marshmallows och pinnbröd.

Efter våran grillstund we went skinny dipping. Tyvärr har jag inga bilder på det (tack och lov, snarare)

Sen tänkte jag bara slänga in en bild på min morgonfrilla, för den var så satans klockren.