soligt värre

Hej hoj.. Jag har ingen som helst fantasi för en ny design till min blogg.. har ingen som helst lust att plugga heller.. jag tror jag ska skippa den här tentan och göra omtentan till hösten ist. Då kan jag ha kul i morgon på valborgs och jag kan koncentreara mig på omtentan som väntar. Det var väl en braig plan?
I thought so.
Här är det nästan snuskigt fint väder, lite illa att sitta inne och plugga kan man ju tycka. nu ska jag bege mig hem till min otroligt ostädade lägenhet och käka tornfisk och nått till.. =P
Ska försöka uppdatera lite smått så ofta jag kan, det är än inga nyheter om min statans data som är fuckad (svordom, svordom). Så inga nya bilder blir inlaggda heller.. tråk..  Men jag stal ett par soliga av Ange =)




yo

Jag vet att det dammar om min blogg.. men det är lite synd om mig.. min alldelens nya, fina, satans dator har gått och blivit kapott! I hate it!! Är glad om jag lyckas rycka en dator på skolan någon gång i veckan. =(

Malmö är iaf fantastiskt.. Våren är i full blom och jag stortrivs här! Vi grillade ute i solen i lördags.. fantastiskt! Men jag saknar er där hemma.. dock inte slasket.. hatar slasket ni har där hemma i Skeå nu. Jag är skittråkig jag vet men jag har inget vettigt att skriva.. är satatrött och får inte gå hem förns om 6,5 timmar. Nu ska jag gå ut i solen, drick en kopp av skolans helt sjukt gott kaffe och ta mig en cigg medan jag väntar på att min supertråkiga föreläsning om socialpolitik börjar.. ha det bra i slasket hehe..