End of an era

Den 27/1 gick min farmor dit jag inte kunde följa henne..
Lilla Famme.. du var så stor i mitt hjärta.
Jag kan aldrig älska någon som jag älskade dig. Du fattas mig. Jag älskar dig.


det löser sig, det gör det alltid..

Alrighty, jag hade lite psykbryt här om dagen.. klart jag får min csn pengar. Behövde bara göra en studieförsäkran på nätet.. Är klar med uppsatsen nu också, tack och lov! Jag var verkligen ute i sista minuten..
Nu ska jag bara plugga på etnicitets tentan och psykologi seminariet sen är jag all set! =P Ska träffa Flisan om ett tag.. öl kväll på möllan, låter nice =D


fuck

Okey. Enilgt mig började dagen rätt bra.. men fel har man ju alltid.
När ajg kom hem efter gruppmötet och skulle ta en snabbdusch så ska jag mig nå så jävulusiskt på vänstra knäet. Sen senare på krogen så drog jag en redig räääkmacka just vid baren och skrapa upp höga knäet.. så nu känns det som att jag har ont överallt... jag är inte glad i kväll.. kvällen var trevlig, men that fuckin it! inge napp, ont i knäna, inge CSN.. satan vadn jag inte pallar att gå på föreläsningen i morgon.

moment 22

Just nu, för tillfället känns allt hopplöst!

Famme är sjuk

Jag vet inte vart jag ska regga mig för att få CSN för jag har inte fått nått satans brev

Jag ligger efter i skolan..

fuck fuck fuck fuck fuck

Lax hos Fredrik

Hej vänner och alla som jag känner.. och alla som jag inte känner.

Tänkte att det var dax för ett nytt blogginlägg..
Är hos Fredrik och drar lite förfest innan kårpremiären i kväll.. Fredrik bjöd mig, Felicia och Jossan på lax.. mmm lax. Sen var F och J tvunga att dra för F skulle jobba på kåren.. men jag och Fredrik har suttit och diskuterat förhållanden, feminism och humanitet i ett par timmar. Vi har kedjerökt och druckit whisky. riktigt najs. Snart ska jag åka till Mad i kistianstad på inflyyningsfest. Det ser vi fram emot. Ska dra in n å bilder snart.. det börjar vara dax..  men jag sitter vid Fredriks dator på rosengård just nu så ni får vänta.. C U Later..

Gay

Vet du vad? Det är minst lika smikrande att bli uppraggad av en tjej som av en kille.. iaf när man är på gay klubb.. fan vilket röj det var i kväll.. inget att "hänga i julgranen" som det stod i vår studieplan men det är alltid roligtbatt bli uppskattad, vare sig det är en tjej eller en kille som bjuder upp en. =)

Beautie and the geek

Jo, det är nått typ maraton på 3an ni vet den där lamea dockussåpa där det är med massa dumma, heta brudar som teamar i hop sig med fula killar som kan lösa rubix cube på 18 sekunder och så ska dom lära varandra saker som dom senare ska tävla mot andra lag typ: "vad heter Gwen Stefanys klädmärke" och "vad heter yemens huvudstad". Nu snackar vi om att slå vatten på kvarnen.. jag lovar och svär att det finns miljontals snygga brudar som faktiskt fattar att för att få igång en dator måste man plugga in en sladd i skärman. Jag blir så jävla less

=/

Skärpning folks! Det här är mitt nionde inlägg på raken utan kommentar.. alla vet väl hur roligt det är att få kommentarer ändå så får jag ingen.. =(

Klockan är 03.15 och jag klev just upp. Jag gick och la mig i tid till bolibompa i går så jag skulle kunna kliva upp nu och plugga några timmar före jag ska skriva min tenta. Jeii!

Okey, det här inlägget var så tråkigt att det förtjänar kanske inga kommentarer men jag orkar inte skriva mer..

Flämt!!

Jag får ju bita mig i tungan av mina egna ord. Sant, jag länktade hem och jag länktade till skolan. Men faan vilken första dag!! En tre timmar lång föreläsning vilket följdes av fyra timmars grupparbete. Jag har tenta på lördag, om tre dagar, så jag kommer typ att missa hela veckans gruppmöten inför redovisningen på måndag. Känner mig aningen stressad!!

Sitter just nu på skolan och väntar på att Flis gruppmöte ska bli klart så vi kan gå hem och jag kan dyka ner i mina socionom böcker, förhoppningsvis för sista gången.

Jag är såå hungrig!! Allt jag har fått i mig i dag är en lite fralla till frukost på orkanen innan föreläsningen och en stackars ynka knäckebrödmacka ur automaten till lunch för cafeterian var stängd. Och inte har jag någon mat hemma då jag inte hunnit handla något sen jag kom hem.. det finns lite frusen spenat och en burk vita bönor.. Mumma!!!

Nu kom Felicia. Bye bye..

Äntligen hemma!

O, ljuva skåne. Jag må vara en skåne-rookie men jag älskar det här. Har aldig varit lyckligare. Missförstå mig inte, jag älskar Skellefteå och allt och alla som hör dit. Min resa dit över jul och nyår var fantastisk.
Mina tre veckor började bättre än jag någonsin kunnat ana, ur flera synvinklar.
Sen kom Yuri, Fridas kille, för att spendera julen med oss och han visade sig vara världens finaste kille och jag är så glad att han är med Frida. Även om du var på snudden till äckliga i all deras sockersöta gulligull.
Julen var som den alltid är: underbar! Jag fick min nya älsklig i julklapp: lilla data! Det var världens bästa present och jag är så lycklig över den. 

Juldagen firades hos JoH och Nicke med singstar och goda vänner. På nyårsafton kom kära Mad hem och käckade middag hemma och min mor och far. Vi skålade, åt och spelade brädspel som jag och Mad regerade och skulle ha vunnit och vi inte varit så ovänner med tärningen. Vidare gick kvällen till Frida och Jocke. Där bjöds det på snaps rolett och trevligt sällskap och på tolvslaget firade vi. Dagen efter var för mig an tiopoängare men det är inget jag känner mig bekväm att skriva om här förutom att den innehöll mys, pizza och "corps bride"

Dagarna har helt fyllts av av goda vänner, familj. Roligt festande, mys och riktigt god mat.

När dagen kom då jag skulle åka hem var det riktigt skönt att känna att jag saknade mitt liv här nere i Malmö. Min lägenhet, skolan, Flis. När jag äntligen landat på Sturup och satt mig i flygbussen möttes jag världens vackraste solnedgång. Himlen var super-orange och siluetterna av alla stora träd vad kolsvarta som kontrast, ett riktigt codak-moment. Vilket välkomnande!! Väl hemma efter en snabb besök av Flis deckade jag, helt slutkörd kl halv 8. Sov i 17-18 timmar.

I morgon börjar skolan om, känns skönt att få struktur på vardagen igen.

Nu ska jag mixtra lite med photoshop så jag kan göra min blogg lite snyggare. Nighty Nighty..

Fire and Ice

 
Fire and Ice
 
 
 Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.

Robert Frost