Jiihoo..

Förbannad är vad jag är!! Allt försvann! Måste skriva om allt!

Sitter och tittar, as we speak, på detta pojkgäng.


Dom studsar runt på trappan till skolan där jag har aldellens utmärk utsikt från andra våningen.
Tur att akutmottagningen ligger precis på andra sidan gatan för rammlar dom så lär dom ju spräcka upp skallen! Ska tilläggas attdet är höga betong räcken som voltar mellan. (Letade efter en bild på skoltrappen, men hittade ingen.) Nog för att jag kikat på dom i ca en timma och än har ingen ramlat.

Sen att alla är supersöta gör det ju inte mindre intressant att kika på.
 Lycka till i Uppsala, B. Love U.

Vänner och alla som jag känner!

Hej hå! Nu ni är biljetten till Skelelfteå bokad. Hell Yes! den 22/12 kommer jag upp till kära norrland igen. Madde den filuren sa att vi skulle sammåka från sthlm men hon hade redan hunnit boka biljett till den 17 vilket är alldelens för tidigt att åka för jag har tenta den 19.

Sitter för tillfället hos Lilly och plugga till tentan jag har på torsdag. Hujedamig.. Hur ska detta gå? Min första tenta.

Och flytta ska jag göra har fått tag på en mysig studentlägenhet på celsiusgården. Flyttar den 1 november. Fett med nice. Äntligen får jag slippa tant Aina och hennes jobbiga fyllor.
Jag vet att jag varit dålig på att höra av mig men ni alla andra människor som inte har nått viktigare för er än att går till jobbet kan väl se till att ringa mig så jag inte ser ut att vara en så dålig kompis..=P

Miss U alla guys.

..och F, din födelsedagspressent liggen på lådan nu.. kommer säkert om ett par dagar. Grattis i efterskott.