Festivaldag nummer två (Fredag)

Den startade ju med jobb, som dom flesta dagar gör nu för tiden. Jag slutade dock 12 och hade tänkt ta en snabbis på åstan för att köpa ett par nylonstrumpor, de borde ju inte ta så lång tid, tyckte jag. 16.30 var jag iaf hemma. Det vara bara att kasta i sig nå mat, fan snabbsminka sig och sen dra till Jonas. Väl hos Jonas (efter många om och men, svärord och felkörningar) så var det trevligt. vi hängde mest på hans flotte och chillade.







Sen drog vi ju ut på festivalen givetvis. Jag såg Europe med en söt pojke och vi tog en promenad hem sen.

Förhoppningsvis får jag tag i bilder från i kväll.. så ni får se festivaldag nummer tre oxå =P

Nighty Nighty

Festivalen är startad!

Vi kickade av festivalen med personalfest på onsdagen =P lite Bilder bifogas för jag faaar 2 drunk för att skriva ett riktigt inlägg.


Emelie och Mattias, Jag och Jen, Iad, Ida, Lina och Cissi



F, Ak och Jocke. F, Cissis, Jag och Ida x2


Matte med sin pipa, Jag fular mig, AK och jag.

Hej och hå..

48 timmar. 48 timmar tog det för mig att läsa vad som skulle ha varit en månads läsning (om jag hade varit smart).. Damn mina lediga dagar! Hade beställt två böcker från Adlibris, New Moon och Eclips.. fick vänta nästan två veckor på att få läsa fortsättningen på Twilight. Sen är jag så urbota dum att jag när dom äntligen kommer läser jag ut båda bökerna på två dagar. Det gick helt enkelt inte sluta läsa. Även om jag ändå är lite impad av mig själv att jag lyckades läsa 1100 sidor på engelska på 48 timmar så ångrar jag mig bittert. Nu återstår det bara en del i serien, nämligen Breaking Dawn. Och den har inte äns kommit ut är. Hela 43 dagar innan den släpps i bokhandeln. Dumma, dumma Stina. Och inte nog med det, Måste vänta 92 dagar innan jag får tredje delen av Eragon i min hand. Jävla böcker. Jävla skitböcker som får mig att önska att sommaren ska ta slut snart så att det blir höst och jag får veta vad som händer. Jävla skit.

Okey, nu är jag överpessimistisk, men det är så jag känner.



suck up!

Call me whatever du vill..
Men jag är en suckup 4 amine och jag fet diggar brittans nyaste.. break the ice


Whatever..

Fan trevligaste kvällen på länge.. Tog ledigt i morgon, är fan inte redig nog att stava än.
Falppersvattnat var det som gällde i kväll.. eller drängsmark om man ska vara noga.. bifogar bilder.. =P


Jag å Jocke


F och J


F Och moi

Hade trevligt tills jag ville kexa i taxin.. då tog kvällen slut =P

Lycklig

Jag kom just på mig själv med att stå och le i fönstret när jag upptäckte att det slutat regna.
Livet är bra härligt, visst?
Det enda som suger just nu är att min bokbeställning från adlibris är försenad och det om någonting är väl ett I-landsproblem.

I'm good!

Twilight

Jag har aldrig någonsin förstått mig på folk som inte läser böcker.
Förstår dom inte vad dom missar?
Jag har precis upptäckt en ny bokserie. (Hur jag inte upptäckt den tidigre is beyond me) Twilight heter första boken i en serie i fyra(!) delar. Yeii! Jag har bokstavligt talat inte kunnat lägga i från mig boken, har burit runt den i väskan och plockat upp den varje chans jag fått. Absolut en av de bästa böcker jag lästt. Och jag har lästa en del. Fjärde boken kommer ut om inte mindre än 59 dagar så jag har mycket att se fram emot. Twilight har faktiskt puttat ner senaste Harry Potter boken från bestseller listan i England. Det talar ju för sig självt. Filmen Twiligt kommer upp på biograferna den 6/3 - 09.

Enjoy.