Damn!

Jävlar i min låda, såg just senaste avsnittet av lost, tror det är det mest spännande sedan serien började. Jeii!

Nice kväll på Ballen. Drog dit och mötte Reb och SS, hängde dock mest med Lillebror som var ute på krogen för första gången, lagligt iaf. Jag å Sis fick ju in Linus på statt när det var 20 och han var 16, det var rätt bra gjort. Min bror är ändå den bästaste broren i hela värlen, jag tror inte maken till bror finns at skåda. All cred till Limp i kväll.

Sen.. ja, vad träffade jag för folk ute.. Håkan. Ja, jag tror jag bara träffade Håkan ute, går man på 18 får man ju skylla sig sjuälv om det är för ungt folk ute.

Jobb i morgon från kl. 15 och 25 timmar framåt.. ända till kl 16 på söndag.

Jaja. Ja Mata.

Viiinee

Ojojoj.. den här månaden har det verkligen jobbats. Har inte haft mycket tid till annat. På sunnanå korttids har det varit massa med sjukdom så dom har skrikigt efter vikarier medan jag har kämpat på med inskolningen i Kåge. Men jag kommer att bli, som Joe sa, Rich Bitch! Det är ju inte helt fel dock.

Dagen har i princip ägnats åt gårdagens påsk korsord i mittuppslaget i norran med storhelgs lön. Inte illa. Just nu sitter jag hemma hos mor och far och dricker ett glas vin och hoppas på att Bhella ska pallra sig till stan så att vi kan ta en bar runda. Måste ändå ta det relativt lugnt iom att jag jobbar i morgn också, börjar dock inte förns kl. 15.00. Så det ska nog vara lugnt. Saknar min SnällaBhella, hon har ju flyttat söderut till tjotahejti till karln sin.

Nu ska jag återgå till viiinee och "Så Ska Det Låte"

Later
Ja Mata

Grattis!

Idag fyller världens bästa lillebror 18 år. Grattis Linus. Jag älskar dig!

image169

Ingen Feedback?

Ingen feedback har jag fått på min desig heller. Jag som la ner så mycket tid och omsorg. Screw U all!!! När, skojsas bara lite. Har iaf avslutat veckans inskolning på hemtjänsten i Kåge, tar nya tag igen på måndag. Veckan ska avslutat med en härlig delad tur på sunnanå i morgon (fredag).

Träffade Joe en snabbis på stan i dag och gjorde lite secondhand shopping (!) Joe var ute efter nått orange, hon ska nämligen styla om vardagsrummet. Vi hittade inget orange, bara en svamp-lampa som jag la undan åt B.

Är mycket sugen på att gå ut i helgen, Ida och Rickard har fest. Men Stina är pankelipank som valigt. Någon som vill bjuda mig på krogen på lördag. Jag kan betala i high-fives.

Lite tvtittande, en rök, borsta tänderna och några sidor ur Eragon, sen ska jag sussa.
Nighty..

Ja Mata

Ny design! Igen!

Blev lite less på mina kissekatter som jag hade i headern, så jag knåpade ihop en ny, en lila. Vad tycks?

Så var sportlovet över och en ny arbest- och skolvecka har börjat. Lillebror var ju hemma från S-vall en hel vecka och vi han träffas en hel del. Vi tom. for ut hela familjen i det vackra vädret och käkade lunch och grillade korv, precis som vi gjorde när vi var små. Det var kalasmysigt. Jag slänger upp några bilder så ni får hur söta vi är.


Ma och Pa.     Ma, Pa och Limp.     Limp och Jag.

Ja Mata

Sex And The City - The Movie!

Nu jävlar Ladys!
30 Maj smäller det! Sex And The City - The Movie!
Bäst att campa utanför biografen för det verkar som att det blir Fucking Fabuoluse!



Brisingr

Brisingr - Ja så heter bok nummero tre i min absoluta favoritserie just nu. Den kommer iaf ut i september på engelska, men redan i november på svenska. Den stora frågan är ju om jag ska köpa den på engelska (den e säkert bättre) eller om jag ska vänta två månader på den svenska så att mina böcker matchar varandra. Jaja. det är en kommande fråga.. Får fundilera lite på det tills i höst. Kan knappt bärga mig. Kanske renta av köper både svenska och engelska, har ju Harry Potter serien både på S och E. Går nog bra ändå.

Nu ska jag sova och läsa bok nummer 1, Eragon. För fjärde gången.
Nighty!
Ja Mata!

image164

Ny granne.

Jepp, det verkar som att lägenhetern precis nedanför mig är såld. Jag kommer att sakna gubben som bodde där, han fökte som en jävla borsbindare men han var alltid snäll och glad. Jag blev väckt ett antal gånger av borrande och spikande. En av gångerna var jag riktigt sur över det. Hade en fantastisk, barnförbjuden dröm. Men jaja.. När jag äntligen steg upp tänkte jag att jag skulle gå ut med soporna för att se om jag kunde få se vem som ska bo där. Det lilla jag såg genom det öppna fönstret var en kille med mössa på sig som rev tapeter. Det var ju ett plus, dock fick jag intrycket att han var i 17-18 års åldern. Det var ett minus.

Nu ska jag käka lite skinkmackor och sen ska jag, mamma, pappa och Linus ut till vitberget och käka lunch.

Ja Mata.

Jag håller vad jag lovar.

Fredagkvällen i stora drag:

  • 17.00. Träffade en viss söt pojke på bolaget. Blev kär.
  • 18.00. Åkte hem till bea och åt kebab och ris. Mums. Sprättar första ölen.
  • 19.00. Jag och Bea är höga på Psych, bara vääärldens roligaste serie.
  • 19.59. Bea: "Vad är minst tragiskt att se på en fredagkväll, Så Ska Det Låta eller Let's Dance?"
  • 20.05. Drinkarna är blandade och Bea skrålar med i någon Magnus Uggla låt för kung och fosterland. Hon är tydligen mycket upprörd att hon inte insett hur coolt "Så Ska Det Låta" är under sina 23 år.
  • 21.00. Vi är nu färdigsjungna och då börjar diskutionen om vem av oss som ska få datea Björn Gustafsson. När B sedan slänger ur sig att Måns Zelmerlöw är singel ger jag med mig och hon får behålla Björn. Han ser ändå ut som om han är 16. Så jag och Måns och Bea och Björn ska gå på dubbeldate.
  • 22.00. Halvfärdigsminkade, iförd mjukisbyxor och klänning, dyker mitt stora problem upp. Min Heath Ledger är död (Buhu..) och slot nummer 4 på min lista med kändisar men får ha sex med fast man har pojkvän är plötsligt vidöppen. Vem ska jag då välja? Ska Orlando Bloom stiga i rank för att han var femma? Eller ska jag välja ut någon helt ny som får ersätta Heath? Kan någon ersätta Heath?
  • 22.30. Bea lista består av Colin Farell. ("Men bara om han ser ut som han gjorde i Scrubs") Kom igen kvinna!
  • 23.30. Ganska runda under fötterna, eller iaf jag, traskar vi ner på stan och OW.
  • 23.50. Träffar vi på ett par killar som vi utmanade i biljard. Vi blev inte helt utklassade, förlorade bara med en boll. Vinnarna bjöd på drinkar.
  • 02.00. Vi har hunnit diskutera allt mellan himmel och jord: AIK. Är man lesbisk för man har hål i tungan som tjej? Jobb, AIK, Hur kan tjejer gå i högklackat? AIK. AIK! Och till sist blir vi utskickade.
  • 02.15. Stina: "Efterfest hos Bea, jag bjuder på wirre!"
  • 05.00. Utkickad från bea och på väg att traska hem, cigarettlös.
  • 05.30. Hemma och trött som ett egg!
Vi hade en ganska trevlig kväll om jag får säga det själv. Right B?
Ja Mata!

Näe, ellerhur..

Borde skriva ett riktigt inlägg.. känner att jag har ord-kräkas-känslan inte långt borta.. mae varje minut är dyrbar, måste sova för jag ska jobba 13 timmar i sträck i morgon.. när jag anlände hem igen trött som ett as får ni höra allt om min å Beas dream-dubble-date och Beas pinsamt korta kändisar-man-får-ha-sex-med-fast-man-har-pojkvän-lista. och Den fenomenale efterfesten jag drog ihop. men som sagt. håll tillgodo, i morgon händer det grejer, efter jag sett nyaste Lost avsnittet.

Ja mata
(För er som inte vet betyder "Ja Mata" Vi Ses, på Japanska.)