karlar..

..antingen upptagna eller fulla med skit.. ja.. världens dåligaste skämt. Men vad satan, det stämmer ju.. är så jävla less på alla dessa karlar. Hittar man en söt en, då är han givetvis upptagen, även om han inte talar om det. eEler så är han ett svin.. oftast både och. Och vill man vara någons vän då får man ett "försvinn" till svar. Fine, från och med nu så han iag inte tänkt bry mig..

Och alla säger att tjejer är mycket mer komplicerade än killar.. inte enligt min erfarenhet. Enligt mina beräknigar är tjejer kanske oshysstare, snackar mer skit osv. Men visst fan är dom mycket lättare att läsa av.. every time.

okey nog om karlar..(inte för att man för allt i världen kan får nog av dem ändå)

Jag hade fest här hemma i kväll.. lånade ut Sevvan till Jocker och Linda (grannar) där trivdes hon inte. För sen senaste gången hon bode där har det tillkommit en liten bäbis.. något som Sevvan aldrig sett förut.. morrade och grejer.. Bad kisse...

Iaf. kom Karin med Lance, Bea, Jen, Adam och några av hans polare.. som ended up hånglande i min soffa som ett annat fjortispartay.. men jag var full som ett egg så inte brydde jag mig. åkte iaf på Balzac och festa loss där.. shit vad full jag var och nya förbannat osköna skor hade jag oxå.. var som säker på att jag pulat ner ett par extra skor i väskan.. men som fanns ingenstans att finna när jag trodde jag skulle dö! Efter krogen som innehöll lite vinnst på BJ, lite hångel med Karin och mycket danns hittade jag Sandra och nån kille utanför McD.. det visade sig att hon ville bli av med pojken i fråga.. så vi löpte ifrån han.. (helt mitt påhitt att lämna honom och dra) sen fick jag åka Jänkare hem till mig och nu sitter jag här.. förbannad på karlar.. karlar i allmenhet. Trevlig kväll för övrig dock.. woppade i singstar.. Bara MysAnton som faktiskt slog mig p åhela kvällen. Nu ska jag sova för jag har inte sovit på 46 timmar.. I know I'm insane.

Fuck Off

Nu har jag gjort det igen!

Stal den här från Vickan :)

[x] tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
[x] tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
[x] du har gått in i en glasdörr
[ ] du har hoppat ur ett fordon som rör sig
[x] du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
summa: 4

[x] du har sprungit in i ett träd
[ ] det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
[x] du testade precis om du klarade det
[x] du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
[x] ditt hår är/ har varit blont
[x] folk har kallat dig långsam
summa: 4

[x] du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
[x] du har nån gång somnat på en lektion
[x] du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
[x] folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
[x] du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
summa: 4

[x] du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
[x] du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt
[x] du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
[x] du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
summa: 4

[x] du råkar göra sönder väldigt många saker
[x] du har trillat av stolen då den stått helt still
[x] du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen
summa: 3

RESULTAT: 19/21
18 eller mer betyder att du är dum.

Ja, resultatet talar ju för sig själv. Men det var nog inget ni inte redan visste..

Fuck off

De ska va regge på somar'n..

...och massvis med sol. Dricka hemsweehn å cola i en uppblåsbar fåtölj. Jajje.. Det var det vi gjorde i kväll.. haha.. Jag var hos Sandra men Rebecka och dom hade nån jävla flaska med henbränt och cola utan colsyra.. smaka apa.. men bara för sakens skull var man ju tvungen att dricka några klunkar för hon hade en uppblåsbar fåtölj som såg ut som en fotboll.

Var rent jävla desperat på att gå ut i kväll... (nu är det i och för sig imorgon) men onsdag kväll.. jag vet helt jävla desperat att gå ut onsdag kväll.. (nu blev det rätt) Jag jobbar nämligen heeela satans helgen så jag var bara tvungen att gå ut i kväll..(åter onsdag kväll) ringde runt till alla... messade hela min telefonbok.. och så visade det sig att Rebecka och Sandra skulle ut i kväll jag ba: Wieee!! Så jag drog till Sandra och drack hemsweehn och cola.. och givetvis mitt vin också.  sen drog vi iaf på statt.. massa roligt  =D spelade bort 140 spänn på BJ. Dock var bara 40 mina och resterande 100 kronor nån kille som jag satt brevid.. men men. Jag hade en satans trevlig kväll.. det snackades om efterfest men både R och S drog iväg fort som fan.. jag gissar att dom fick napp.. jag hamnde på Max med Per Sjölin och han envisades med att snacka nått jävla påhittat språk som jag inte förstog så jag prata rövarspråket och han sitt idotspråk.. och ingen utav oss förstod vad den andra sa.. haha.. flum som satan.. när vi sedan efter många om och men och en tur förbi hotellet för att köpa mer ciggar så cyklade i iaf hem.. så jävla klart att det skulle börja regna då.. jaa då. Blöt som ett as kom jag hem och bestämde mig för att jag inte ville sova riktigt än.. så fram med städsakerna och börja städa.. bestämde mig för att ,aah det är nog dax att tvätta.. så jag har varit riktigt jävla duktig och nu väntar jag bara på att min tvätt ska torka så jag får gå och sova någon gång..

shit, vilket jävla ovärt inlägg.. men jag är ju som alla säkert vet inte såå jäva värd.. snackar mest crap hela tiden.
Dax att gå till tvättstugan!!

Veckans filmer: 136 bleach avsnitt. -började om från början-

Fredag Fest!!

Kvällen började med middag mos mor och far.. lax.. mumma. sedan bar det av till Hamn för att återförenas med Bhella. King kväll hos henne.. Nena kom och vi drog till någon kompis till henne.. sedan bar det av till ballen. där var det dött med folk men det hindrqade inte mig från att spela bort en mass pengar av Jen på BJ. fuck.. jag som e så jävla pank. Fixade mig två storebröde i kväll oxå. Amiri och Viktor.. haha.. king kväll på ballen som sagt. Kl 3 ringde Sebbe och jag ended up her.. shit.. har inte sovit en blund i natt.. sov två timmar före jag for till mamma och pappa i går. Natten innan sov jag ingenting.. och nu väntar ett 25 timmars pass på jobbet. undra hur många koppar kaffe som går åt i kväll.. jag gissar på ett par tre kannor.. shit.. jag hoppas på bakispizza nu snart om jag kan övertala Sebbe.. fuck fuck fuck.. UE SU REE.. jag lär va död innan jobbet börjar.. (dagen-efter-fylle-satan-i-min-låda-inlägg)

ursäkta stvafelen.. sebbe har tangentbodet i sängen..

U hear me?

Jag vägrar ha dåligt samvete. Jag vägrar ha dåligt samvete för hur jag lever mitt liv. Fast jag bor ensam och mina beslut inte påverkar någon lyckas alltid någon nässla sig in och jävla förgifta mitt liv. Jag har inte tänkt be om ursäkt för den jag är eller vad jag tycker och känner. Alla dom som har något problem med det.. fuck off, jag kommer inte att ändra mig. Det spelar ingen roll vad någon tycker eller säger. Jag är så less på folk som försöker påverka mig till att vara och göra saker jag inte vill. Jag har inte tänkt ta det längre. No more! Jag vägrar ha dåligt samvete.
Jag vägrar ha dåligt samvete. U hear me?!

Right now!

Jajje.. kl är 02:43 och jag är fortfarnade full som ett egg.. ringde just Nils och bad om ursäk för att jag är ett fylleAS. Lär ringa han i morgon och be om ursäkt för att jag ringde och väckte han för att be om ursäkt för att jag är ett fylleAS!! Shit! nu fyller jag mitt badkar.. ska ta mig ett lååångt bad (hoppas jag inte dunknar) fuck.. förfest hos mig i kväll.. och nu är jag som bekant full som ett satans jävla AS! fuck off.. alla utom Ma..

30 min senare..

Shit.. mitt badvatten blev typ orange av min nya hårfärg.. som (btw) ingen la mäke till i kväll.. nä men helt seriöst. JoH städade min lägenhet så den var skinande ren och sen så blev det fest för hela slanten.. syster, JoH, Ma, Frida och Lillebro var här.. balzac var uselt i kväll...  Låg 100% plus på BJ sen loosa jag ALLT! shit! träffa Bea och Nils på McD och gjorde bort mig så mycket att det räcker i 10 år.. fine.. jag ska inte snacka med nån av dom på tio år.. or not... va fan.. jag bjöd ju Fredrick på fest hos mig för typ jätte länge sen.. (typ igår) och vad fick jag..? En fet jävla diss.. näe.. what the hell.. jag-är-full-som-ett-egg-inägg räknas inte riktigt va? helvete heller.. satans-jävla-kuk-skeå(åmål). byby

Jä, jä. Fuck off. (jag kan iaf stava till fuck, det är alltid nått)