Massor med Awesomeness!

Aha.. en ny vecka är här.. och mina 7 dagars ledighet tar slut på tisdag. Bummer! Egentligen har jag inte så mycket att skriva. Festen hos Emil i lördags var (iaf för lilla nycktra jag) a total snore. Eller näe.. nu dömmer jag för mycket. Krutov kickade ju faktiskt.. Och Jen såklart (as always) Har aldrig i mitt liv sett flickan så knallkork.
Vid tio: S- "Jen, drick inge mer nu." J- "Näedå!" Tio minuter senare står hon och Ma och shottar rensprit direkt ur flarran. Goodie! Jag fick den stora äran att köra malins bil hem, som btw gav mig nostalgiminnen från Nils gamla pegga. Som han faktiskt erbjöd mig att köpa samma kväll för den ringa summan av 1000 kr. Synd bara att det inte finns några funktionsduglia bromsar.. men annars ett kap. Or not!

I morgan ska jag och mina syskon ta en roadtrip till Ume och shoppa loss.. för jag har så mycket pengar som vanligt.. Aja, det blir nog trevligt ändå.

Egentligen skrev jag ett inlägg i dag för att jag skulle kunna lägga in mina mangabilder som jag så duktigt skannat in i. Det är från Bleach bara så att ni vet. Och DNAngel, fast bara den i blyerts.

Enjoy!

     
 Rukia, Hisugaya, Dark, Grimmjow Jagejack, Ichigo

Jä jä, Fuck off!

Gråta en skvätt

10 långa år har vi haft tillsammans du och jag min vän. Och nu är det över. Slut, finish, finito, ende - no more. Det har varit 10 långa underbara år av spännig tillsammans. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till utan dig min vän. Vad ska jag nu ägna mig åt, hur ska jag spendera mina ensamma timmar? Du var en riktigt trogen vän och nu är det över. Harry Potter min vän. Jag läste 15,5 timmar i går.. natten till i dag och nu har jag läst ut sista boken, vad är det nu meningen att jag ska läsa.. Jag är faktiskt lite lessen över det absurt tvära slutet vi fick.

 


Jaja.. nog ältande. i dag firade vi iaf JosseTosse som fyller år på söndag genom att gå å äta på Olles och sen dra till johanna och käka efterätt. Jag och Ma gick sedan tillbaka på Olles för att ta en öl.. jo jo.. tre öl, en cider, en drink och 150 bortspelade pengar är jag nu hemma men min privata efterfest. Hehe.. Ni som känner min kan ju kanske lista ut vem ;) nåja.. iom att jag läste till 05.30 och sov till 16.30 i dag är jag ju inte tröt för fem öre.. efterfesten mumlar i sömnen och jag kan såklart inte sova..

oo.. Jen har ett till namn.. haha.. hennes sura, bitchiga sida döpte jag idag till Ursula.. hon gillar det nog inge mer än hennes fulla alteregonamn - Ginger. Men så är jag.. Ma har ju döpt mih till et fult namn som jag INTE tänker nämna här.. så jag tar alla chanser jag får att ge igen på alla jag kan. Jaja..
Godnatt värlen 


Veckans filmer: Inga, har bara läst Harry Potter.

Courage is knowing what not to fear.
-Plato

Jahadå.. eller hur. Just det. Givetvis. Nää..

Som ni alla har förstått har nedräkningen tagit slut. Den stannade i lördags. Ljuva lördag. En dag jag väntat på i 10 år. För alla som inte fattat vad den 21/7 var för dag så var det ju självklart så att min kära Harry Potter bok kom ut då. Den sista i serien (gråter lite). Jag har spenderat dom närmaste kvällarna med att följa slutet om den stackars lilla föräldralösa pojke som jag kommit att älska. Det är därför jag varit en dålig bloggare. Egentligen har jag inte tid att sitta här. Tänkte bara uppdatera er alla om att jag är vid liv. Idag har jag faktiskt inte läst någonting dock. Klev upp vid 16.30 för att bege mig till drängsmark och skjuta axeln blå. Några hundra skott senare är jag bara förbannad. Fy satan i min låda vad jag bommade i kväll. Tom. motskotten, som jag aldrig ha behövt kämpa för gick förjävligt dåligt, behövde två skott på nästan alla duvor för att dräpa dem. Och sidoskotten sen, inte en ända träff. Nog för att dom små jävlarna har jag ju aldrig varit duktig på. Fuck!

När jag sen kom hem fyra timmar senare tog jag mig an Jen's manga. Det går svinsegt. Lyckades göra henne blek som ett lakan.. insåg inte mitt misstag förns jag tog några steg tillbaka och begrundade mitt verk. Så det var bara att göra om alltihopa, men nu tror jag iaf att hon fått rätt hudfärg. Tack och lov. Sen vid 00.30 dök Adam upp för jag lovat att klippa honom efter han slutat jobba. Så nu ska jag äntligen poppa litte popcorn och lägga mig med min käraste bok.

I morgon ska det iaf supas med JoH och Lillfrida. Vi ses i dimman.

Jäjä, Fuck Off!

Attityd Unge!

God kväll, kära läsare. Det här blir ett kort inlägg, men jag känner att jag måste göra ett. Rotade runt på min lunarstorm i kväll. (Minns inte sist jag var inne där) Men Jag hittade massa bilder jag glömt bort som legat där och pyrt i år och dar. Känner att det är nödvändig jag lägger in den här bilden för jag fucking looove it!!

Jag och Johanna var fortfarande för små för att gå på krogen (16 små år) Vi hade varit hos Bovikar'n och när Rille och gänget gick ut och förfesten var slut drog vi en sväng förbi Nils och han bjöd på Melty Hallon. Sedan med sällskap av Nils gick vi ner på MAX, lagom lulliga. Då tog hon den här bedårande bilden av mig. (visst har jag bra minne.) Haha.. jag älskar den. Den är så jag. Jag har alltid varit en uppkäftig liten skitunge i min gula mössa. Som jag btw fortfarande använder och älskar.

enjoy.

image54


Bara en endaste liten dag kvar nu!!!

Kvällens filmer: Pans laburint och Harsh Times

Jä, jä. Fuck Off!

New Day!

Ja, min kära bloggläsare.. Jag vet att det varit rätt tort och tråkit på FinaStinas blogg för ett tag till baka.. Egentligen är jag bara.. inte lat, bara slö (?) Förhoppningsvis ska jag snart vara tillbaka på banan, lika jävlig och sarkastisk som vanligt. Vi börjar nu och ser hur länge det håller innan jag blir slö igen.

Jag skulle egnetligen varit ledig hela helgen men jag erbjöds närmare 30 timmar kvall (lön*2) så inte fan kunde jag tacka nej till det.. Har tjänat in så mycket att jag med gott samvete kan köpan den där nya nallen jag spant på eftersom min tydligen har ett eget liv. Det roligaste skummaste den gjort är att spela in en ljudfil som låter ungefär så här -kiiiih-sprak-sprak-KIIIIiiiIIIschhhhhh-knaster.. osv- och på egen hand skickat den till Nils. Skumt. Så är det någon som vill köpa en bättre(?), begangnad W800i för en (väldigt) billig peng.. så houl. Nog om min skruttnalle.

Mina välbetalda timmar på jobbet var ju lätt värda, nu när helgen är över och jag är tillbaka på schema. Men jävlar i min låda vad jag ångrade mitt överilade beslut i lördags. Fredagen, efter fem timmars jobb var det bara att pallra sig hem till mor och far (där allra käraste syster bor nu i sommar) för där vankades det födelsedagsfest. Och i all ära, full som ett egg var jag, och kul hade vi. Efter lagom många drinkar åkte vi på Ballen och tog ett par till. Hade bamse skojjsit, fast jag större delen av kvällen letade efter Ma som inte vill uppenbara sig trotts lovande ord: "Vi ska oxå på Balzac, vi måste ses där." Men flickungen var ju på statt visade det sig. Skitunge!! När jag äntligen kommer hem (gick en omväg hem till MaPa med Syster, varför vet jag ej.) Var ju klockan lagom mycket och jag börja jobbar redan kl 09.00 följade dag. Så jag i fyllan och villan. Äh, orka gå å lägga sig.. var vaken hela natten och ritade manga. Bakis som stryk drog jag mig ju till jobbet och insåg försent att: Åååh, jag har ett 12 timmars pass i dag. Smart? Nope. Somnade på gräsmattan när vi var ute och lekte i lekparken. Men va fan jag ska inte klaga. (Bara lite) Helgens jobb har bestått av: Tv-spelande, filmtittande, minigolfande. Dallas, grillad fläskfile, glass och godis. Jag har ändå inte världens sämsta jobb. Även om jag fick min butt kickad i X-box. Gick till Jo H när jag slutade för att delta i lördagens förfest, konstigt nog var jag inte lika trött då (förmodligen tack vare min powernap på gräsmattan.) Tack och lov hade jag ju vett att inte följa med på krogen för söndagen bestod av ytterligare 12 timmars arbete. (Puuuh)

Syskon kväll med Frida och Linus och Harry Potter.. Oj den där meningen blev skum. Man kan ju nästan tro att Harry Potter var mitt syskon. Okey, det var kanske inte så kul. Med min väldigt verkliga syskon såg jag nyaste HP. Den var bra. Men jag är ändå besviken. Alla charmiga detaljer som gjorde att jag förälskade mig i böckerna har styckats bort för att få med den mest väsentliga bitarna. Men, Hell Yeah, var den bra gjord! Bättre än förra, fantastiska eftekter. Jag är helt övertygad om att dom värkligen trollade. I whis!! Och nu med bara, håll i hatten, 5 dagar kvar till upplösnigen och sista boken håller jag på att bli lite smått galen. (Om jag nu kan bli mer än jag redan är. (Diskuterbar fråga)

Jag kan bjuda på ett par bilder från Fridas Fest.

image51

Födelsedagsbarnet och världens bästaste syster, Frida.
 

image52

F.v. Erik, Frida, Robert (tror jag han hette), Jompan, Amiri



5 dagar kvar.
Veckans filmer: Drop Dead Sexy, Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events, Harry Potter and The Goblet Of Fire, Music and Lyrics.

Jä, jä. Fuck Off!

Fredag den 13!

Fredag den trettonde! Inget har lyckats gå fel än.. tror inte jag är så skrockfull ändå, men det är ju ändå 1 timme och 15 minuter innan tolvslaget.. så vi får väl se om det händer nått...
Frida (Allra käraste syster) Har iaf födelsedagsfest och fast jag är sjuk och kanske inte borde dricka (sen börjar jag jobba kl. 9 i morgon) så är jag på god väg att bli knall. Haha..

Kanske om ni har tur att ni får se bilder från förfesten i morgon.

Och BTW. Den tredje pukten som var riktigt kryptisk i förr-förra inläggat... Jag är inte splittrad allt! Jag hade bara drabbats av temporary insanity. Det var tur att inget hände. För det hade varrit soooo wrong!!

Lylle!

Tre härliga om än regninga dagar spenderades i stugan med hela familjen =D Fett nice!
Jag är sjuk. Jätteförkyld. Det är jättesynd om mig. Och inte kan jag sjukanmäla mig heller för det finns ingen som kan jobba för mig. Vi har inga vikarier.. Bajsjobb. Bara att pallra sig dit och jobba sitt 18 timmars pass i morgon.. Blurk.. inte peppad. Jag tror jag håller på att få öroninflamation.. och så känns det som om jag fått en smäll på käken.. kan fan inte tugga.. Och mina halsmandlar är stora som paltar.. som jag sa, det är jättsynd om mig . Jag tycker jag bode vara frisk vi det här laget.. har varit sjuk länge nu.. =(

Vann iaf 250:- på BJ när jag, Frida och Linus var på pubben på hotelet i lördags. Det var ju faktiskt ganska trevligt.

Bara 12 dagar kvar.

Dagens filmer: Candy och Confessions Of A Teenage Drama Queen

Godnatt världen!

Forth of July.

Hello världen!!

Min första punkt måste ju faktist gå till mina belovede grannar Linda och hennes sambo Jocke som faktiskt fått en bebis i dagarna. En liten flicka, Aline. OMG!! Grattis vänner.. jag kunde inte vara mer lycklig för eran skull, även om, Jocke jag vet att du ville ha en pojke. Men du är nog inte lessen.

Punkt nummero 2 går till dagen händelser. Jag startade dagen med tre ohändelserika timmar på jobbet. (ass always) Efter det blir det lite mer spännande. Jag, Jen och Ma drar till havet och solar och badar. (Årets första bad för mig.) I 6 timmar chillar vi i Bureå havsbad, vi tom. köper pizza. Malin lyckades bjuda in våra solgranne (typ 16 år) på ett parti finns-i-sjön, fast hon riktade frågan till grabbens i frågas 4 åriga kusin. Det visade sig att han (Andreas hette han, söt som stryk och kickade vårat as i finns-i-sjön) var trevlig som fan (dock var han ju grymt mycket lammkött, tom för mycket lammkött för Jen) Men som sagt, trevlig men för ung för oss. Nice förmiddag ändå babes!! Sen Förfest hos joé!

Punkt nr 3 går helt till mig själv. Ego som jag är. Men jag måste få uttrycka mig någonstans och det är ju ändå min blogg så jag tar mig friheten: OMG!! Det finns två personner i världen som har en aning om vad jag kommer att kryptiskt säga nu. (Sista 2 personerna i världen jag trodde jag skulle anförtro mig åt, men båda två visade sig vara väldigt goda vänner in need) Jag är splittrad, splittrad som fan. Det hände en sak i kväll (som jag inte ska gå in på närmare) och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Under andra omständigheter. Givetvis!! No doubt! Men som det är nu.. SPLITTRAD! Jag vet inte vad jag ska tro om någonting! (kryptiskt nog?)

Punkt nummer fyra tillägnar jag Harry Potter. Jag är sååå besviken. Ni som hänvist följt min blogg det senaste året (säkert inte sååå många) vet att jag har haft en nedräkning. Ja, en nedräkning tills sista Harry Potter boken kommer ut. Men nä.. nu när det bara börjar röra sig om ynka dagar så inser jag ju att det inte är rätt nedräkning jag har hållit koll på. Det är inte till sista boken (som kommer det 21/7) det är till senaste filmen (Harry Potter and the Order of the Phoenix) som kommer om 7 dagar. Boken dröjer ändå 16 dagar. (Åh jag som trodde det var 7 dagar kvar till boken kom) Bad Stina!

Ny omräkning:
16 dagar kvar!!

Punkt # 5: gick 190:- plus på Black Jack i kväll. Alltid nått att skryta om.

och för det jävla sjätte: Jag har förbannat mycket locka för högra örat: tom. så att det gör ont! Satan!

Senaste dagarnas filmer: Parent Trap, Eragon (igen), DeJa Vu, Pirates 1 (igen)

Ok, totaly fylleinlägg! Men skriver jag inte nu då blire aldrig.. så lika bra..

Harry Potter and the Deathly hallows.

Nu har jag verkligen fått hålla mig i skinnet!! Det ryktas om en hacker som kallar sig Gabriel har gjort det omöjliga och tagit sig in på en dator på Bloomsbury Publishing och kommit åt den sjunde och sista delen i Harry Potter serien, Harry Potter and the Deathly hallows. Det ligger spoilers överallt. Men med bara 10 dagar kvar innan boken finns ute att köpa känns det som en fruktansvärd massa vaist of time att med spänning vänta på den sista boken i hela två år och sedan med ett par rader förstöra allt. Men, oh may gaaaad, är jag nyfiken. Fast sen debateras det villt om det bara är en Fan Fic eller om det är den riktiga. Men jag ska hålla mig. Promis!!


image50

Som sagt: 10 dagar kvar!!


Dagen filmer: Miss Congeniality och Cheaper by the Dozen. Totaly chick flick kväll!

Adjöken adjö (
Nu måste vi fara)


Nu är det över..

Festivaen är över och äntligen har musiken från efterfesterna tystnat.. även hos mina vilda grannar. Nog för att jag inte har stört mig på dom så mycket men det är skönt med lite tystnad. Skelleftefestvialen är ju faktiskt galet rolig och det ger en ju ännu en annledning att vara totaly waisted. För det var jag, det vill jag lova. Onsdagen, som skulle bli en lugn kväll turnd out to be heeelt galen. Vi chillade vi älven med några öl till att börja med. Väl inne i stan tog det inte lång tid innan Ma, Jen och Frida bangade och drog hem. Men lika glad för det var jag.. haha spenderade kvällen med en mysig kille (nämner inga namn). Han till och med skutsade mig på sin pakethållare hem, nog för att vi krocka med en björk, men som jag sa, totaly waisted! I och med att jag jobbade sent torsdag kväll och börjde tidigt på freadgen så blev det nycktert för min del.. men mest bara för att ladda upp krafterna inför fredagen. Första jag gör när vi kommer in på området är tappa bort Ma och Jen. Så kvällen spenderades med Frida S och Rebecka, Frida N och Jocke, Danko (skräll) och det söta Niklas. Såg inte till Ma och Jen på heela kvällen. Och till råga på allt, i fyllan och villan tappade/söp jag bort min mobil. Inte bra Stina. Hör och häpna, det ringer på dörren tidigt i morse (är övertygad om att det är radiotjänsten som ska sätta dit mig) och där står min söta lillebror med min telefon. Någon ärlig själ (TACK, du ärliga själ) har ju ringt hem och berättat att han återfunnit min älsklig. Så söt som han är åker Linus och hämtar den och kommer med den till mig. Love U Bro!

Bakis mat på MAX i dag vid 14 tiden. Det var varmt som i ett överhettat helvete och jag känner plötsligt. "Jag kommer att svimma" Det susar i öronen och jag får vita prickar framför ögonen. Det visar sig, oj, jag har inte ätigt någonting på ett dygn. Helt glömt bort att äta. Käkade frukost på jobbet kl.7 fredagmorgon, när jag slutade vid 11 drog jag hem och sov. Ma ringer kl typ 16.30 och väcker mig och säger att dom är på G. Klart som fan jag får brottom och glömmer bort att äta, jag tänkte faktiskt att jag skulle äta nått inne på området men det glömde jag tydligen. Hinner iaf få ytterligare en svim attack innan vi får maten och jag faktiskt kan äta något. Och när jag hux-flux ätigt så mådde jag mycket bättre. Dock fortfanade sliten som ett as.

Hemma kväll i kväll, har sett : out of sight, cheaper by the dozen 2 och 10 things I hate about U.
Nu är klockan halv sju och jag ska sova.

11 dagar kvar!!