Slagthuset.

Alla dessa malmöbor snacka en massa skit om Slagthuset, men om jag förstått det rätt är ett av Sveriges största uteställen. Jag kom just hem därifrån.. Okey, det är en köttmarknad och man blir stött på var femte sekund men allt man behöver är en välplacerad bitch slap och man blir lämnad ifred ett tag. Men tänk er nedre dansgolvet på statt, en riktigt bra kväll. Så var det på Slagt i kväll iaf på schlagerdansgolvet där vi spenderade 99% av tiden.. allt från Greas till Europe spelade dom.. Vem fan gillar inte det lixom.. det stora plusset är ju att dom inte stänger två utan fem. Alltså en riktigt bra kväll på nedre dansgolvet på statt + tre timmar. Vad fan är det för fel på det?

Man kan ta ett par öl på en pub till klockan är ett sen drar man ut och dansar.
I Love This Town!

Sen att Lilly hånglade upp mig på dansgolvet till "I kissd A Girl" är ju annan femma, det lääär hon ju få höra i morgon =P

Ja Mata

Pizza och Wanted

Okey, jag är lite besviken på er, det är nämligen närmare trettio stycken som läst min blogg sen sist jag skrev. B var den enda som var duktig och lämnade en kommentar. Inte bra. I kväll blev det alltså Pizza hos Felicia och Anna, sen såg vi Wanted som var heeelt en film i min smak. I like..

Jag ska iaf inte göra er besvikna. Här kommer bilder i massor..
Vi börjar med nollningen:






Okey, nu orkar jag inge mer i kväll.. med mitt bajs bredband så tog det en timma att lägga upp dessa bilder.. får helt enkelt fortsätta i morgon. Har massa mer att lägga upp.. God Natt

7 11.

Jag vet att jag är svina dålig på att blogga. Skolan har dragigt igång på riktigt och de är mycket att plugga mellan alla sittningar och 80tals fester. Sen är mitt satans mobila bredband bajs dåligt så det är svinjobbit att blogga hemifrån. Gör det oftast på skolan. Just nu sitter jag Seven Eleven, inte så långt från möllevångstorget. Här går det relativt snabbt. Ljusår snabbare än mitt bajs 3.

I dag drog jag ner på stan för att leta mig en outfit till i morgon då det är 80 tals fest. Hinner inte mer än in innan jag kommer på att jag borde slå på ljudet på mobilen igen efter föreläsningen. Lille söte bror hade ringt 4 gånger och så var det ett nummer jag inte kände igen.
"Hum, spännande" tänke rjag och ringer upp.
Louise svarar. Dum som jag är tror jag att det är Louise från min klass så jag beter mig som en annan idiot tills hon säger:
"Du kanske inte minns mig, vi jobbade ihop på stegen och Lärkan".
(Trå år sedan jag jobbade där, för att tillägga) Jag ba:
"Ömn.. Hej!" Tusen saker går genom min skalle, vill hon att jag ska rycka in och jobba eller har jag några nycklar jag borde ha lämnat tillbaka?
"Jag hörde av min mamma som pratat med Karin (Chef) att du bor i Malmö och letar bostad." Säger hon då.
Sen var det bara att svichan till Dalaplan för att kika på hennes studentlägenhet som hon skulle lämna för att åka upp till kära skellefteå igen. Jag är helt sold. Kanonläge! 5 minuter till skolan, 5 minuter till Triangeln och Centrum. Nu Gäller det bara att hennes hyresvärd säger att det är okey och då är den min. Jeiiii!! Rena drömmen!

Hon sa också att Mattias på Stegen läser min blogg. Ha, kul. Men hur hittade du hit? Och varför har du alldrig kommenterat?? =P

Jag vet!! Alla som läser detta inlägg kan väl skriva en kommentar så jag vet vilka söta filurer som läser min blogg.
Nu måste jag hem och plugga. Jag kan inte undvika min tant hur länge som helst.

ABAYO

Hej världen!

Jag vet inte längre om jag e skeå bo eller malmö bo!!
vi hade iaf 24timmars race i dag.. eller från kl. 10.00 igår till 10.00 i morese... vilket resulterar i att jag fortfanrande är full och jävlig!. Jiochförsig tog jag mig en sovmorgon och var på Kåren kl.13.00. Men vi snackar fortfarande 21 timmar konstans supande! Vilket inkluderar fotboll, vollyboll, 69:- macka på ecspresso house, Olles med pasta Alfredo (för dom hade inte sweet chilipasta) Sen drog vi på slagt och jag och Fe dansade på en högtalare efter att Dhal hissat upp oss dit! Nu måste Stina sova!!

Hej Malmö och Skellefteå

För tillfället försöker jag återställa mitt hjärta och jag ritat på handen. Skelleftebor vet vad jag menar, Malmö bor.. ni lär er. I dag var det iaf Malmödagen, villket innebar guidar busstur genom Malmö och middsg på Inkonst. Bussturen söög.. ända anledningen till att jag åke med var för att man skulle få en gratisbiljett till Inkonskt nattklubb, vi var 600 som åkte med olika bussar, Inkonst bjöd på 200 biljetter. Jag fick mig ju ingen givetvis.. Men Gula laget (mitt nollningsgäng) hade fest hos Clara och innan jag behövde betala in mig hade sweet susanne fixat mig en biljett!! några öl, lite ringdans och massa partayande senare är jag hemma igen. Jag börjar veta vart saker och ting ligger nu, hittade hem utan problem.

Nog för att jag blev erbjuden en plats på socionomutbildningen i Lund (som var mitt föstahandval) men jag tackade nej till den. Hur skulle jag kunna lämmna alla mina söta sjuksköterskor: Felicia, Sheima, Louise, Lotta, och Susanne utan min mitt norrlänska jag här i Malmö, det går ju inte. Men ändå cred åt mig att jag tog mig in på socionomutbildningen i Lund (fan status!)

Jag är full som fan nu och måste sova för 24 racet börjar redan kl.10.00 i morgon. FUCK!

Hej Skellefteå!

Hej Norrland! Jag saknar er så!! Malmö Kickar as och (som jag sa till Kelis) jag trivs som haden i handsken. jag tror om jag ska vara så här ärlig (som folk bara är i norrland) så är jag inte gjord för en liten stad som skeå. Jag menar, jag älskar Skellefteå och allt och alla som finns där. Men det var länge sedan jag var så lycklig som jag är nu. Och nu snackar vi nio ynka dagar från mitt vanliga liv, Och jag ska ändå bo här i 4 år! Jag tror jag hör hemma här!

Men jag har ytterligare en satans annlednig till att bogga!
Studentpuben hade premiär i kväll, (vi nollare har ju haft förtur)
Mitt på satans dansgolvet kommer det en (och detta är allt jag minns av denna romantiska sekund), en killa i randig skjorta och bara kysser mig. Jag vet inte vem det var, vet bara att han var söt, det hann jag registrera. Försökter kuta efter honom, men hittade honom aldrig. Frågan är om jag ska minnas det som en romantisk, spännande sekund i mitt liv. Eller om jag ska jobba på att ta reda på vem det var..(?)


(Fötrlåt för att jag inte lagt upp några bilder, min laptop vill inte samarbeta med min kamera, det kommer, jag lovar, snart!)
Pröva
Den Här länken, det är bilder från nollninen!