Fuck!

(Massivt klagar inlägg. Känslig för svordommar? Läs inte!)

Fuck, fuck, fuck, FUCK!!

Ingenting går bra med min nya dator. Idag har jag slagits med DC+ Varje gång jag stänger av det så nollställs alla inställningar, Jag blir jävla galen! Jag har avinstalerat det två gånger och båda gångerna jag instalerade det igen så var det FUCKAT! Nu är jag så jävla less, fy fan för datorer. FAN FAN FAN!!

Så, nu är det out of my system. Ska pröva igen i morgon och se om min dator är snällare då (Please work i morgon, god damnit!)

Lördag kväll!

Det blev en om inte annat en annorluna kväll!
Förfest hos Frida och Jocke, Där jag blev behandlad som en prinsessa. Eller vad man ska kalla det! (Köpte ciggar åt jocke och han älskade mig, bjöd på mintshots å grejer) Sen hade vi en vild dikution om dittan och dattan!

Blev ingen utgång dock, när vi tittade på klockan var det typ 01.00 så jag fixa skjuts till stan och drog en McD med Johanna H, Ellie  och Nicke (Och tjocktröjan) Sen tog jag en Salimtaxi hem och hamna här. Efter att samtal med lillebror är det nog sängen som gäller.. om min katt låter mig sova där (det är ju en annan femma!)

Trevlig kväll iaf! (dock utan utgång!) Jag fick höra Amiris sida av historien, Vet inte riktigt vad jag ska tro, Bhelle!
Har sagt åt mig själv att inte hamna i mitten!


(Fan det går inte att ställa av den kursiv texten, helt seriöst, det är nått fuckat med bloggen!!)

Ny dator! Jei!

Jei moment! Pappa och lillebro Linus var här och fixade in min nya dator i kväll. Den är mycket snabbare än min gamla skruttiga sak. Har fått en 19" skärm också, har levt på 17" sen jag flyttade. Fast nu kan inte kisse ligga ovanpå skärmen och vake över mig för hon rymms inte där =(
Just nu håller jag på att flytta över alla crap jag hade på gammdatorn till den ny. Så som musik och skolarbete å sånt.. tar en jävla tid för jag måste springa mellan dem med ett usb minne som inte är så stort =/ Men men.. jag överlever nog.

Halgelskytte

Kalastrevlig kväll i kväll. Jag och pappa var på skyttekurs i kväll, det är jävligt roligt när det går så bra som det gjorde i kväll. Hoppas bara jag får till dubbletterna bättre till nästa torsdag =)

I går bjöd jag över Linda på middag, vi käkade min berömda sweetchilli pasta med kyckling. mumma!

Inte så mycket att rapportera, har varit ledig hela veckan så jag har typ sovit mestadels. =/

Eftersom Krossen inte älskar mig förän jag lägger in en bild på honom så är det väl bästa att jag gör det innan han blir ond på mig. Här är han iaf, Fridas lilla knubbo!

  
Knubbo och Iga - Kross in action - Krossen och matte i solen.

Är du nöjd nu frida? =P

Unbelievable, Incredibley lovely evening.

Faaan.. fylleinlägg..

Kl är nu tre och jag hemma (äntligen). Är full som ett egg. Men jag  vet att jag mår bättre i morgon om jag håller mig vaken ett tag till.. (live it and learn it)

Förbannat trevlig kväll.. Madde drog med mig på fest med sina polare.. vi var hos en jävligt trevlig Lissett (eller hur det stavs) och hennes kille.. trodde inte att jag skulle ha så trevligt som jag faktiskt hade.. så jag är nöjd som stryk!

Faan.. enligt Frida (syster) så är jag förlite mörkrädd för mitt eget bästa. Två tredejedelar av min väg hem (som jag alltid går efter krogen) är industriområde (uppe vid travet ni vet) så om nån skulle känna för att styckmörda mig så skulle det vara fritt fram.. faaan ingen bra deal för mig så att säga.. men what the hell, lite frisk luft innan man kryper i säng gör ju bara susen. Inte för att jag är nykter nu efter min prommis.. men lite bättre känns det =D

Vi var på Balzac i kväll, massa fina människor ute träffa SandaD och BhellaMedBH, Hanna Li, Morre, Oskar, Jonny, Johan (Oslo-salsa-Johan), Linea-Annie-Mika-Linnéa gänget, Joel (dastra-efterfest-pyttipanna och bacon Joel). Fii fan vad kul jag hade i kväll. men igen efterfest blev det.. i.o.m att jag är ledig i morgon (skräll) så hade jag hoppats på de men näe.. icke då!! Nu ska jag decka och ligga i koma till minst kl 14.00 i morgon.. (de går ju alltid att försöka ringa mig. Men jennie,  jag lovar inte att jag svarar.)

Godnatt världen

(Ursäkta eventuella stavfel, som sagt, jag är full som ett egg)

Hello Världen!

Fredag kvällen är över, fan vad nice, jag fick träffa Jen's Drömprins när vi tog en sväng om på Ollels med Frida och Jocke (PFM) enligt mig var han hot as hell!! Magnus allså.. om det nu var det ha hette =P

Lite singstar hos Jen innen vi drog ut. Jag vann en gång av tio (typ).
I hate her.. Jen är bättre än mig på SingStar och de blir jag galen på. men men.. vad gör man..

Det blev Nova i kväll för statt var stängt och det var +35 på balzac å jag å Jen rocka på nova. förutom när hon dansa men Fredrik. (kände mig lite utanför)

Men jag hittade mig en Lance, söt, snygg osv. riktigt nice. Svarta boken nästa! Men nu är jag hemma efter en inte så trevlig promenad hem (jag var ensam och mörkrädd)

Jobb i morgon, börjar kl. 10. Sen ska jag ut men Mad, hoppas det blir så Fucking Fabuoluse som jag förestält mig.

Nu ska jag få några timmars sömn innan jobbet i morgon.

God natt världen.

(ursäkta stavfel, är fortfarande full)

Sexy, Naughty, Bitchy Me

Nu har jag varit en dålig bloggare igen.. *smälla på fingrarna*
Lördagen blev ju ingen Madde-Stina-Fucking-Fabuoluse-Lördag-Kväll. Drog med mig Linda till Kåffy in där vi satt ute och fikade, drack kaffe och rökte hela kvällen, en ganska nice kväll ändå. Riktigt trevlig faktiskt!

Har varit ledig hela veckan så jag har inte gjort nästan någonting. Mina dustbuddys har förökat sig igen, damn they kan hump! Har varit damsugningsdax i ca tre veckor.. men what the hell, orka. Har lagt ner lite tid på att förfina mina manga skills. Var ducktig och tvättade faktiskt i natt, från kl 00.00 till 07.00 i morse. Trevligt med lite rena underkläder =D. Fick 2,5 timmars sömn mellan 11.00 till 13.30 innan Jennie fick mig ur sängen och tvingade ner mig på stan (Good Job, Jen!) Vi hade riktigt trevligt. Jag storshoppade en dusch-skrubb-boll åt mig och en bad mössa med hjärtan på åt Jen, hon var toksöt i den.

Sen drog vi hem till min skitiga lägenhet och klippte lugg på Jennie, som fick nått infall efter att hon sett Josses toksnygga lugg-frisyr. Hon blev kanon snygg! Fast Jennie är ju alltid det ändå, med eller utan lugg! Kvällen fortsatte till Josse med godis, chirre, ostbågar och pepsi och Top Model.
En kväll med ett stort Jej! *vågen*

Freaking Awesome fest blire på fredag med Jennie och
Fucking Fabuoluse fest med Mad på lördag! I LIKE!!

Har laddat hem typ tusen avsnitt av min favoritserie när jag var liten, kick as Sailor Moon!! Har nu bara 150 avsnitt kvar av 200. Kan inte få theam sången ur skallen! Sailor Moon min vän, ödet är dålt, går ej att se, vad som väntar dig... *sjunger*

Nu ska jag läsa ut Eragon tvåan innan jag ska sova.

Bara 85 dagar kvar nu! Jej!

God natt värlen!

Fredag och full..

En enda Chiceago låt och minnena blir för överväldigande.. inte bra!

Satan i min låda!  Ringde till Bhella och frågade om hon skulle ut, ja jävlar va svaret! Balzac med Bhella, SandraD och Sofie.. finemang.

Blev jävla kanonkväll, först grillfest med Frida och Jompan (Salim, Amiri osv ) sen vidare på ballen men mina bortglömda jävla polare. träffa massa roligt folk ute bla. Frida Lind (Omg, hur jävla läge sedan var det jag snackade med henne!)

Nu är jag iaf hemma med Sevvan (Medan Jennie är i Åre å hånglar, den jäveln!)

Jobb kl. 10.00 i morgon så nu ska jag sova. Kanske fest med Karin W i morgon.. återstår att se..

Godnatt världen..

Damn, damn, dubble damn!

Jag vet, jag vet, jag har varit lite dålig på att blogga.. men det händer inget spännande i mitt liv så det känns bara mer tragiskt att skriva om mitt händelselösa liv än att inte göra det. Men lite uppdatering måste jag kanske ge dem som troget läser min intressanta blogg. As if!

Som jag redan skrivit var fredagkvällen succsé, Freaking Awesome.
Sen har jag jobbat lite i påsk, schysst OB när det är storhelg. Så det var lite trevligt ändå.

Idag firade vi lillebror som fylde 17 för ett på veckor sedan. Mammas oxfile, Halleluja momet! Jag och Frida köpte tuschpennor delux i födelsedagspresent á 300:- till hans grafitti målande.

Sen blev en fika med Tjejorna på Ainas (för ovanlighetens skull).
Sen drog jag vidare till Mad och såg film och rotade igenom hela hennes garderob!
Så nu har jag en outfif till på lördag då vi ska ha ännu en
Madde-Stina-Fucking-Fabuoluse-Lördag-Kväll!
Det låter väl trevligt, Good Lord, jag kan inte vänta.

Nu börjar jag iaf vara tookless på att vara singel, en efter en ramlar dom i fällan min flickor. T.o.m Jennie som alltid varit min vapendragare har nu hittat en drömprins och snart är jag ensam singel, gud så kul att alla utom jag snart är PMF! (ParFolksMongon)
Fast egentligen är jag nog bara avensjuk ;-) (Anvensjuk, jag är så avensju-uk..)

93 dagar kvar.. sen jävlar smäller det!

Nu ska jag läsa Eragon tvåan så.. Godnatt Världen

damn, im so drunk..

Fest hos johanna i kväll... Hon fyller ju 21 i dag så vad gör man inte?
Kanonfest! Med syster, Mailn, Johanna, PA å Jennie. Balzac för hela slanten!

Har skrivit ett par ord på handen de verkar som det står; jack jason och Jason mrass... men jag vet inte (Malin, rätta mig)

Efterfest hos Danne! kanonWhisky för hela slanten.. tre diskar, två drinkar, ett paket bacon, och lite pyttipanna senare så är jag hemma med Sevvan, kanon kväll.
Fan vad glad jag är att Frida följde med ut, hon är min bästa vän! I LöööV U, Fif!

Nighti Nighti

(ursäkta stavfel, full som ett egg!)

Walk through the fire!

Godkväll värlen!

Nu sitter jag och väntar på att färgen ska torka på Johannas Manga så jag kan fortsätta. Gud så roligt det är att jag har hittat nått som jag tycker är roligt att göra och som jag inte stinker på. Är faktiskt riktigt duktig på att rita manga, utan att skryta alltså. Nu känns det iaf skönt att säga att det är vår, det vet jag att det är det stinker ruttet gräs och upptinad hundskit - mmm. Men det är inte vinter och jag slipper frysa (för det gör jag tametusiken alltid annars

I morgon fyller Johanna hela 21 år, det ska vi fira på lördag. Jejj! Men i morgon då blire kalasroligt, det är fest hos Karin W och jag och Frida (syster Frida, jag har så många Frida) ska dit. Har försökt peppe Malin på att hon ska följa med också. (Hoppas, hoppas) Det är ju faktiskt ganska roligt att festa med lite andra människor som omväxling. - Ta inte illa upp, tjejer, I LööV att festa med er. Men nya ansikten piggar ju upp i bland. Jag är iaf aspepp på i morgon för Frida ska dricka och hon blir galen (galnare än vanligt) när hon blir lite onykter. Sist hon var det då jag var med så stal hon halva min vinare på väg hem från Ume och jag har fasiken aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, eller jo, Frida får mig alltid att skratta, men då var hon så förbannat rolig.

Både Frida och Linus är hemma över påsk och det är alltid lika roligt att spendera lite quality time med mina sibling, oh yes! Sen så blire ju lite kalas hemma, lillebror har ju fyllt år och det måste ju firas

   
 Det där ska vara en clown. (det var det mest kalasiga jag hittade)


Sen måste jag ju bara tillägga, JAG ÄR KÄR!
Madde, visst är han Wunderbar min "kille"?

Adjöken

Hell Spells..

Lördagen var Fucking Great! Jag och Madde hade förfest hos mig sen vid 23 drog vi till Frida där Jocke hade födelsedagsfest, massor med kul!

Har klämt in 18 timmars jobb i helgen så det känns ju bra att man fått nått vettigt gjort. Nio timmar på lödag, ut och festa och nio timma på söndag, bakis. Men det gick ju bra ändå.


Jag har några nya favvisar:
Olw cheez cruncherz, mina nya klacklösa stövlar, uttrycket howdy doodie,
Pink ala Stina - min drink, goodlocking
Garrett Hedlund, Madde! - I can kick my self in the head för att jag känt hennes syster i sex år men inte föränn nyligen upptäckt att hon är precis lika Fabuoluse som Jennie!


Oh my lord!

FRIDA NILSSON! I'm soooooo sorry!
Förmodligen trodde jag att det var Jennie eller Madde telefon jag plockade på mig på vägen. När det ringde i din fån hade jag ingen aning om att jag det var den jag hade! Jag hoppas du inte hatar mig allt för mycket. Jag ska ta alla dina meddelanden, Jag lover!

Förlåt mig =(

Har dåligt samvete för att jag stulit Fridas Fån ;-(

Ska fixa det, promis!