Jippi jey!

Jippi Jey!
Jag slipper operera mey!

Vi åkte ju till ume i går, vi for till sjukhuset och kirurgen sa att han inte tyckte att jag skulle operera. Läget är ju detta att min vänstra visdomstand som liggen 90 grader åt höger och min tändläkare trodde att jag skulle få problem och tyckte att jag skulle ta bort den. Men det visade sig att jag har en nervtråd som ligger väldigt nära min tand är i vägen så dom kunde inte dra ut den. Så dom skiackde mig till ume för operation. Men om dom under operationen skulle råka peta på nerven så kunde jag få en bestående bedövning i halva underläppen. Det lät ju inge kul. Så eftersom jag inte har några problem och det inte gör ont så tyckte han att det var onödigt att riskera de. Jey för mey!

Istället blev det två dagare shopping i ume, för jag stannade över natten hos Frida. Vi hade kalastrevlig, jag är glad att jag stannade. Sen köpte jag tre par skor också och det var ju inte helt fel =D

Jag ska jobba i morgon, så i kväll blir lugna gatan i mitt hem. Men i morgon, då jävlar! Madde kommer hit och vi ska dra en favorit i repris sen förra helgen. Det kommer att bli Fucking Fabuoluse!
Jag längtar...

Hejdå värlen!


Whatever..

Nu har jag riktigt vänt om dygnet, jag somnade typ 11 i dag och klev upp 18.30.
Jag är inte duktig.

På torsdag ska jag iaf till Ume och operera bort en visdomstand. Aj! Sen kommer jag nog att se lite blåslagen ut.
Jag ska iaf få lugnande, så jag kanske överlever.
Ska jobba på lördag, hoppas jag inte har alltför ont då. Hoppades som att jag ska kunna gå ut, men det får vi se om jag fixar. Hade som hoppats att jag å Madde kund dra en favorit i repris. De var ju så jävla roligt i lördags. (Nu har jag överannvänt ordet hoppas, men whatever. Min svenska lärare läser inte min blogg hoppas jag)

Såg en bra film nyss: The Illusionist. Riktigt bra, rekomenderas varm.

Ska läsa lite Eragon nu.
Sen kanske jag somnar vid 08 i morgon.

"Courage and comfort, all shall yet go well"
-
William Shakespeare

Jag hoppas iaf att allt går bra.

Raraste underbaraste..

      
Sevan               Lojan               Iga

       
Bea                         Madde    &   Jennie     Malin                  Frida

Madde rocks!

Om gårdagkvällen  var Fucking Fabuoluse. Var det dubble Fucking Fabuoluse i kväll. Madde kom till mig kl 16.30. Vi käka middag å chillde. Fyra cosmopolitan och en vinpava, mycket skratt och några tårar senare var vi iaf på väg till Balzac.
Vi hade en kanonkväll. Jag träffade många trevliga människor jag inte träffat på länge, Dastra, Bonnie och Anna Cederhill är bara några få nämda.

Det visade sig iaf att mitt förflutna hunnit i kapp mig. Min första riktiga pojkvän (Morre Hedberg är inte inräknad), Per Sjölin har flyttat 300 meter ifrån mig. Jävlar i min låda, vi har inte riktigt hållit kontaken.. men efter en promenad hem (i rasande fart) fick jag se Pers lägenhet. Den var nice. Träffade också den beryktade Magnus Svensson för första gången IRL. Han var jävlit trevlig.

Men nu är jag hemma med Sevvan (min kisse) och jag tror det är dax fär sängen... kanske efter nyaste scrubs avsnittet.. jo.. efter det är det sängen om jag är trött då. (tvivel finns)

Godnatt värlen.

Fredag kväll!

Fabulouse! Fucking Fabuoluse!
Synd bara att Frida stannade hemma, för vi hade vädigt rolig. Dock blev biderna från i kväll en riktig besvikelse.. vet inte om det var jag eller ljuset eller va fan.. men bilderna sög iaf.. Väldig få var använbara..

Jen. Dina ord värmde oerhört. Jag är säker på att du inte minns vad du sa, men jag kommer alltid att minnas dom och vara lycklig för att du sa dom. I love U

image20

Jen hämtar ut kosing..


image21


Jag å Jompan är typ Rosa! =D

Smältost i håret!

Sitter här med vad som ser ut exakt som smältost i håret. Färgen jag ska färga heter esperesso, och inte smältost. Men det blir nog brut och fint tillslut. =D

Jennie ringde: -Jag har tagit ledigt så jag kan förlja med ut i kväll!!
S -Men lilla gumman, vi ska ut i morgon.
J -Neej! Jag har ju tagit ledigt, du måste förlja med ut!
S -OK..

Vad gör man inte för lilla Jennie. Det får bli en två-dagars. Inte mig emot.
Tog mig en catnap mellan 18 - 20. Så jag har fått hela två timmar sömn.

Nu är jag sminkad och klar och nu bär det av till Balzac! Jeej!

Tea is back!

I am official bringing back the tea!
Med mina nya fabulous te muggar! 

Finns det något bättre på morgon kvisten än en stor kopp rykande hett te? Nej jag tror faktiskt inte de.
I love min nya vattenkokare, vet inte hur jag någonsin levt utan den!

I just pulled an allnighter, igen! Gjorde lite tvätt i natt och städade å så, ska ju ändå till skria kl 8.30. Vem har sagt att man behöver sova? Bara tillräckligt mycket te på morgonen så orkar man med det mesta, promis.

I går var jag och linda på rusta, jag hann, på dom 20 miuterna vi hade på oss innan dom stängde plocka på mig saker för 400 spänn! Shampo, balsam osv.. och så hittade jag min matta! Fick en jättefin matta i julklapp, en röd rund sak. Har länge tänkt att jag ska köpa en till likadan, och hör och häpna, den var på rea! När händer det egentligen? Antingen är det du ska köpa på rea redan slut eller på köper du nått till fullpris och så blir det rea på den typ dagen efter!

I dag ska jag som sagt på skolan (fucking svenska B). Sen har jag en date med Bea på stan. Ska köpa mig ett nytt läppstift, hårfärg, liquor och kanske ett par skor om jag hittar några fina. =D



"If you're going through hell, keep going."
-Winston Churchill

Ett nytt försök ...


... att lägga in bilderna på Keira för dom funkade tydligen inte i förra inlägget.
Snygg?



Ful?

image86

Yeah, yeah, yeah

Jaha då..
Min shyrriga bild som jag lagt upp lägst upp på bloggen verkar bara synas på min dator. Det var ju synd för den var superdupercool!

Torsdag i morgon, värsta dagen på hela veckan, vet inte ricktigt varför, har bara alltid tyckt det.
Ska iaf på stan me
Mad i morgon, hon ska köpa en party outfit till på lördag och jag ska inte köpa någonting för jag ligger 74 kr minus på mitt konto.

I dag var jag å Linda och Jocke på nordanå och såg Malin på Open Jam. hon var duktig.
Det var trevligt.

Nu ska detta redas ut för en gång skull, Jen!
Keira Knightley är skabbigt äcklig på den första bilden.
Jag menar, kolla överarmarna, låren och nycklbenet!





Sen kolla den här bilden då hon är grymt snygg!



Har jag fel?

Allvarligt talat..

I think i'm going crazy..
Jag har inte sovit på 35 timmar och jag är inte äns trött.
Tror seriöst att jag måste ta till nån hjälp med mitt sömn problem.
Jag var trött när jag kom hem från jobbet kl. 16.00, då la jag mig i sängen och zappade lite ointresserad på tv i ett par timmar men inte fan somnade jag då heller, fast kisse gjorde tappra försök att hjälpa mig genom att krypa ner under täcket och cuddle!

Kanske ska ta och börja läsa om Eragon böckerna nu när jag igår avslutade sista Harry Potter boken för sjätte gången.. Unda om jag hinner med dom två Eragon böckerna och sen dom sex H P igen innan sjuan kommer ut i juli..? Det gör jag förmodligen.. men jag kanske ska pröva läsa något annat, frågan är bara vad. Har redan läst allt i min lägenhet minst en gång. Kanske Sagan Om Ringen, det var trotts allt sju år sedan jag läste den. OK.. enough book talk, Jenny har  säker redan somnat av det här inlägget. Det är nog min sömnbrist som spökar.. eller är jag alltid så här koko? Don't answer that!



"Good night, sweet prince, and flights of angels sing thee to thy rest"
-Hamlet


I whis!

Fyra koppar kaffe..

... Senare.
Inte har jag sovit nått i natt heller..
Har haft nattjouren på Sunnanå.. la mig vi 00.30.. en halv Harry Potter bok senare så tog den slut och klockan var 05.30, så jag bestämde mig för att stiga upp, nu har jag redan, 15 minuter senare, hunnit med ett ex antal koppar kaffe och jag börjar piggna till. Ska jobba till 16.00 i dag, då har jag avslutat mitt 25 timmare pass och hyran är kirrad!

Ännu en obetydlig helg har passerat, i fredags satt jag hemma framför datorn med ett glas vin alldelens för mig själv, det var ganska chill faktiskt, bara lite tråkit.

Lödagkvällen betod av "den lille sjöjungfrun" (Hade ett stor urval av tecknade filmer att välja mellan) och väldigt mycket traderande, dock har jag inte ett öre att spendera. Har inte varit så här pank sen jag gick skola, då var jag ju givförsig alltid pank, men men.. bara 7 dagar kvar till löning, så jag ska nog överleva. Eller, det är nog fem, när jag täner efter.. den 25 är ju nästa söndag så.. bra för mig iaf =P

What the hell, man börjar bli gammal. Lillebror fyllde 17 år i går. Jag tycker typ att jag är 17 fortfarande.. kan inte fatta att det var fyra år sedan jag var 17, tiden går inte så sakta längre. Nu är bara den stora frågan, vad ska jag köpa till lillebror i födelsedagspersent? Vad köper man till en 17 årig kille? Tänkte först whisky, men han är ju för liten för att inneha det, man måste väl föregå med gott exempel. Det blir nästa år i stället. Så nu vet jag inte alls vad jag ska köpa.. tips?

Ont i handen har jag också, har ett stort blåmärke, ett fint bevis på min klumpighet. Råkade bränna mig på stekpannan härom dagen och ryckte i min iver bort handen för allt jag var värd men orsakde bara större smärta när jag dunkade in den i fläktkopan. Smood, Stina! Nu har jag både blåmärke och brännsår. Nästen lika skicklig som när jag nös och drämde näsan i Nils fläcktkopa och hade näsblod i flera timmar. Det var illa...

Nu börjar det bli liv och rörelse i rummen här, trodde jag skulle få ett par morgon timmar för mig själv, men det ser inte ut så, to bad.

Jaja.. godmorgon världen. Nu ska jag Jobba vidare, fixa frukost å så..

Freaky Friday

Okey, kanske inte så freaky, det ser mörkt ut, jag tror faktiskt att jag kommer att måsta spendera den här fredagen hemma ensam, Linda är i ume, Bea svarar inte, Jennie jobbar osv

Hur ska jag ta mig genom den här kvällen? Det återstår att se, får jag dötråkit kan jag ju alltid plugga lite.

Fattit inlägg, i know, men jag har inte gjor nått vettigt på flera dagar.

I morgon är det städdag!

Ja, än en gång är min fina lägenhet full av crap! Jag vet inte hur det kan komma sig, jag som är så duktig på att plocka undan efter mig. Or not!
Så i morgon ska det städas.. jävlar i min låda.. ska tom ränsa ut datarummen från från all junk som finns här.

I dag var jag duktig och var på arbetsförmedligen. Träffade faktiskt, för första gången en handläggare som var trevlig. Det var bra.
Linda och jag tog en tur på stan och käkade på dallas.. mmm.. dallas!
Efter vi shoppat dyrt te så gick vi hem och sesongs-premiär-satte på Linda balkong och chillade och drack te, nice med lite vårluft!

Kanske ska skruva ner värmen i lägenheten, 24 grader kanske blir lite varmt om vädret fortsätter att hålla i sig. Naa, jag gillar värme, fryser alltid.

Herre gisses, nu är jag faktisk trött och jag som hade tänkt gå till skolan i morgon, naa.. kommer jag aldig att orka.

Nu är det bara 121 dagar och 18 timmar innan sista Harry Potter bokern kommer ut, can't wait!
Btw, om du läser sblev på harrypottersajten.com så står det tydligen för svart. -Learnd that the hart way!

Lämna en liten rad så jag vet att du läst mitt å-så-förbaskat-intressanta-städ-inlägg.


"Its not enough to speak, but to speak true"
-William Shakespeare

Highlights under fredagkvällen

image8
Hela gänget efter middagen

image9
Lite singstar going on.


image10
Jennie och Frida

image11
Rökpaus

image12
Jennie on the dancefloor

image13
Det blev kanske lite galet inne på toan -Madde och Jennie-

image14
Madde is hot or what!

image15
Malin och Olivia, på väg att dra tror jag.

image16
Jag och Madde i baren.

King kväll, right girls?


Tidig lördag morgon!

Efter-krogen-inlägg så ursäkta stavfelen som absolut kommer att dyka upp.

Jenni bjöd på middag i kväll. Inbakad fläskfile till huvudrätt och frukt i ugnen med vit choklad och kladd kaka till efterätt. INTE äcklig!! Sen blev det ju singsntar som vanligt.. fan vad jag sög i kväll.. jennie kickade mitt ass! INTE bra! Vann några rundor mot Malin och några mot Madde och Olivia.. men annars sööög jag. Ingen bra singstar kväll alltså!

Sen blev det balzac och jag lekte fotonatzi. Madde hatade mig.. men hon kommer att älska mig när hon ser hu måga snygga bilder jag har på henne på dansgolvel.. lika med jenni och frida. försökte fota mig sjäv.. men jag tvivlar på att jag lyckades ta någon fin bild på mig själv..

Fredde spelade av mig min ända marker i kväll.. I dont like him!

Tog en prommis hem.. ringde lillebror och hade ett nice prat med honom i kväll...
Två steg framåt och ett steg backåt.. så såg min fina promenad ut.. fan vad inte nyckter jag var när jag gick hem.. är fan inte nyckter nu heller (jag mena, kolla inlägget och stavningen) Ändå gör jag mitt bästa.

Har tagit en resorb, samarin och c-vitamin och gjort en shyrre mix i min soda sreamer (jag kan inte stava på engelska, har aldig kunnat och kommer aldrig att kunna)

lite O.C sen några kappitel Harry Potter och sen så tror jag att jag kommer att decka!

Fiff! Hoppas djävuel bär prada var bra.. eller jag vet att du inte tycker det men jag hoppas att din vän hon-jag-inte-träffade-och-inte-kommer-ihåg-namnet-på tyckte att den var bra. Miss u! and I love U 4 ever and ever and ever and ever and ever osv..

Lady In Chains

Gokväll världen!
Jag, Frida och Linus hade mysig syskon-film-kväll. Det blev Pans Laburint, den var ruskit bra, jävligt vacker.

Gud vad jag inte har nått att skriva.. inget som någon egentligen vill läsa om. Bara en massa crap om registreringen av mitt kattskrälle som btw, kommer att kosta mig en förmögenhet. Trodde inte att det var så här mycket jobb om man skulle ha kisseungar. Crap! Hoppas det är värt besväret iaf.

Sugen på en cornish rex kisse unge? Just shout!

Sen har jag fått mig en haicut i dag, det behövdes verkligen, snablar vad mitt hår var nött juh! Sen funderar jag på att go red igen. Har inte haft rött hår på år och dar.. typ 8an tror jag. I miss it!

Gillar du min nya färg på bloggen? Försökte lägga in en bild längst upp, men jag fick det inte att funka, så fuck it! I'm better of without!


"Some are born great,
some achieve greatness,
and some have greatness thrust upon them"
-William Shakespeare

Godnatt världen

Pojkvän sökes.

Hej världen! Något roligt som hänt? Näe, inte är det då mycket. Har lyckats klämma in fyra timmars jobb den här veckan. Jeii för mig! Skulle inte skada om jag fick lite mer tid dock!

Har mest hängt hos Linda och Jocke.. fast i dag var jag duktig och gjorde en räksallad som jag tog med och bjöd på, den var delicious.

Jag och Linda bestämt oss för att öppna en butik - återkommer med närmre info när sådan finns.

Sen har jag bestämt mig för att skaffa pojkvän, nu är jag så less på att vara singel att jag tror jag dööör av uttråkhet (inget riktigt ord, jag vet)

Ume resan var trevlig, fick träffa Fridas vänner och se hennes skola. Sen blev det lite shopping såklart.

I morgon ska jag och Linda på lopps.. tur att jag har sååå mycket pengar att spendera *sarcastic*

Veckans ord: Howdie Dhodie. (Eller hur det nu stavas... Frida?)


Who needs a heart
When a heart can be broken
- Tina Turner

Blå Topaz 11,80Ct Hjärta 13,9x13,7mm VVS