Crapbag!


En till natt utan sömn.. inte bra.. men jag lär ju sova i natt iaf, hoppas jag.
Det bär av till Umeå i kväll och hälsa på SysterYster -I Like.
Det kommer att bli jätterolig särskilt för att jag får en haircut på köpet. -I Like.

En trevlig dag på stan med flickorna och lite shopping. Men som vanligt did I end up med prylar till alla andra och inget till mig själv. Det blev en (alldelens försenad) födelsedags pressent  till Bea (kan inte skriva vad, för hon brukar snoka runt på min blogg) och en tröja till Frida som jag inte har en aning om hon kommer att gilla eller inte, har ingen koll på hennes stil längre.

I'm so excited, I just can't hide it!

Jag ska göra hårförlängning. Jag och Linda ska beställa hår sen ska jag göra på henne och sen på mig själv. Har lovat henne att göra det gratis för det är premiärgången, men sen (om jag har talang för det) kan jag göra det på dig för en nett summa och du är sugen  =)

I går fick jag värsta nostalgi chocken!
Jag och Linda såg på GI Jane och så började vi prata om Saving Privare Ryan och då slog det mig ju att det var ju till den filmen jag och Jonas Z kysstes första gången. Gud ändå, jag har inte tänkt på Jonas på år och daaar.. Jävlar vad vi hade roligt tillsammans. Vi var aldrig ihop och vi var aldrig kära men vi hade en väldig speciel relation (Näe, jennie, vi var inte KK. Det var på den tiden före jag hade sex.) Men vi var bästa vänner som hånglade.
Jag saknar Jonas, eller jag saknar den tiden, Jag var så lycklig då, 15 år och inga bekymmer. Hela Morö Backe gänget var cleana. Men sen blev jag tillsammans med Per och Jonas med Malin och vi slutade som höras, vi kunde ju som inte umgås på samma sätt längre. Han bor i Umeå nu och vi har inte hörts på säkert två år.

Jaja.. det var den gamla goda tiden. Det var bättre förr..

Nu blev det tomt i huvudet, har ingen mer att rapportera.

Hasta La Vista, Baby!

Lördag kväll.

Kvällen började lung hos mig. Anna L och Malin kom hit och vi hade en chill förfest. Ganska lugn..

Balzac var det som gälde för kvällen, nog för att det var lång kö som fan, men jag mena.. statt 'r det det ju 22 på och där är jag för liten för att gå och nova var stängt så vi hade inte så mycket val..

I kön till balzac ringde jag Madde:
- Hej, alltså, jag har hittat den här telefonen.
- Ja. men jag kan ta hand om den, jag vet vems det är.

När jag då träffade Madde och gav tillbaka hennes telefon.

- Tack

 Hon hade inte äns märk att den var borta.
jag hade ju tänkt mig att jag skulle göra en heroisk insats och att jag skulle bli hyllad för att jag hade hittat åt hennes telefon... men näe.. hon, den drumel, märkte aldrig äns att den var borta.
Dumma Madde!!

Nils den jäveln (Jag skyller allt på han, det gör jag alltid och det brukar gå bra) han fick mig att spela bort alla marker jag hade.. inte bra.. jag som e så pank.. Nils fel iaf!!!

Och på tal om att skylla i från sig, jag kommer att ha förjävigt ont i knät OCH armbågen i morgon, Elli gav mig en kanonkram och vi gjorde en shysst vurpa. (helt och hållet hennes fel) Men ont kommer jag att ändå!

Anna har hittat år min fjärkontroll. (Det var så länge sedan jag tittade på TV att jag trodde att jag inte hade nån)
Nu skav vi säker titta på tv ett tag sen ska vi nog sova hoppas jag. (som ni kanske räknat ut ska Anna sova hos mig) =D

God natt gott folk och sov gott!

(Nice massage från Anna nu!)


Fet-tisdag!


Min baby har redan slumrat i mitt knä och jag har bara varit hemma i tre minuter. I love her!

I dag skulle jag till skolan, tvätta och se film med flickorna, inget utav det blev av. I ended up hos Linda och Jocke och åt middag, käkade semlor och såg film. Vi hann se Dejevua, prison break, scrubs, sex and the city och nationale treasure.

I morgon ska jag i alla fall jobba natt, igen, och i morgon ska jag också jobba natt. Jeii! - Not!
Men det blir nog bra, mycket lön iaf. Sen så blire ju spelkväll med flickorna i helgen. Anna kommer hem från Ume i helgen också så det blir nice att träffa henne, sist vi sågs var jag ju döööd.. dödstrött och somnade på Jennies soffa.

Inte så mycket mer att tilllägga, nu ska jag se Blood Diamond. Nighty Nighty

Life is simple, u make choicas and u don't look back!

Måndag igen! Eller tekniskt sett är det faktiskt tisdag nu men whatever.
Blev iaf en vil helg. Jobbade fredag och lördag natt, 24 timmar, 3000 kronor. Nice!

I morgon ska jag till skolan (guuud så tråkit) Sen ska jag tvätta, får se om jag orkar. Jag brukat boka tvätt tid och sen antingen glömma eller skita i det, det är därför jag aldrig har några rena kläder.
Sen i morgon kväll blire filmkväll hos Frida, vi ska se crybaby, I love Crybaby! Jag har inte sett den på år och dar. Jag och johanna brukade se den med jämna mellanrum när vi var små men ni var det säket fem år sedan.

Helvete, jag har ont i skallen!

Har du sett Heroes? Fan vilken kung serie. Vet inte om den har börjat gå på tv än men den e iaf king!
Nu ska jag koka mig lite te, fpr det är ungefär allt jag har hemma och jag är sugen på nått.

godnatt världen

bye bye

Bye bye love, Bye bye happiness
Hello loneliness, I think Im gonna cry
Bye bye love, Bye bye sweet caress
Hello emptiness, I feel like I could die
Bye bye my love, goodbye


Det här är min sad song, jag har suttit ensam på jobbet hela alla hjärtans dag så jag tycker faktisk jag kan får spela min sad song lite grann. (Nej Jennie, jag ska inte ta livet av mig)

I just feel a little bit blue.

"Some are born great,
some achieve greatness,
and some have greatness
thrust upon them"

William Shakespeare

good night

Happy Valentines Day!

Fan, I did it again! Fumlade bort allt jag skrivit.

Det är iaf Alla hjärtans dag och jag har inte nån date eller någonting, så jag är glad att jag ska jobba så jag slipper sitta hemma och deppa, hum.. undra om inte jag och Jennie hade sagt att vi skulle hitta på nåt, vi brukar ju end up som varandras dater när alla andra vi känner är pfm (par-folks-mongon) Men nu ska jag iaf jobba så det blir inget av det (Sorry baby! Du är världen bästa date)

  
 
  
 
Jag ska iaf upp tidigt för jag och Bea ska och rida, vi ska ta en lång tur i skogen. Gud vad jag ser fram emot det, har inte ridigt på över ett år, det kommer att bli kalas kul.

Skulle köpa mina skolböcker för svenskan idag, 500 kronomr det räcker nog gott och väl. Tänkte jag. Näedå, 750 spänn skulle dom ha för literatur för EN kurs. Jag menar, oh lord! Tur att jag är så förbannat rik också! INT!
Tur att den här lönen blir bra iaf. När jag jobbet klart på söndag morgon då har jag jobbat 122 timmar på två veckor och än är inte månden över.

Nu ska jag och Baby gå och sova, eller.. jag ska iaf det, babyn sover readn på min dataskärm.
Men först en rök!

Good night Sleep tight!

Lördag: Träffat Nils och annat BS!

Hej och hå!
Summa sumarum, kvällen var lyckad! Trevlig förfest men Johanna och Josse (som btw var lätt snyggast i kväll, hon hade en riktig Marilyn Monroe stil going on).

Sen drog vi på statt, hotellentern (gratis, nice), tvärr mådde Johanna inte så bra så hon och Josse avlägsnade sig efter typ en timma. Men inte gick det någon nöd på mig! Träffade Nils och vi tog en drink sen sprang jag på Lina och Elin, vilket var evighter sedan, så det var kul som fan! Vi hängde ett tag och dansade lite. Sen hittade jag ju äntligen åt Madde (som verkligen inte var lätt att hitta!) Hon var ju lite pilsk i kväll kanske! Drog upp nån gråhårig gubbe på dansgolvet! Haha, king Madde!

Sen sprang jag ju ihop med Nils igen, vi hade faktisk en trevlig pratstund, det visade sig att han hört talasom min lilla oskyldiga blogg på omväger (tur att jag inte skrivit kanske allt för pinsamma saker, or not!) Men whatever, min blogg, mitt ord! Jag lovade i alla fall att hälsa till honom på min blogg... so here it comes: HEJ NILS! *vinka*

Hej och hå.. mina sånna här klockan-gud-vet-vad-mitt-i-natten-full-som-fan-efter-krogen-inlägg brukar ju vara lagom intressanta, men men.. i'm unstopable, I'll go on and on and on and on.. osv.

Nu har till och med min katt svikt vid min sida, sov ju på jobbet i natt så hon var rätt kelig i ca 15 min sen blev hon less och gick och la sig i sängen.

Helt plötsligt, från jävlar ingen stans dök det upp en Journey låt playlisten.. vette tusiken hur den hamnat där, jag har då inte laddat hem nå Journey! Det är ju den typ av skitmusik som Nils brukade lyssna på!   (Haha) Måste vara Måns som drog hem den förra helgen, jaja nu snackar jag ju bara BS.
Jag tror inte äns jag har nått mer att tillägga förutom att vi tänkte sälja Johannas mage på blocket tidigre i kväll, men hennes bärbara dog (pga svikande batteri) innan vi han lägga ut annonsen. Men jag lovade att nämna att johannas brunbrända, guld piercade mage med rutor var till salu. Och att Josse var snygg som fan i kväll, fast det tror jag att jag redan nämt,
Var det allt? Jag tror det.
Nu ska jag läsa Harry Potter och fenixordern för ca 10 gången!

Hejdå-godnatt-sovgott-visesimorgon!

 
 Haha.. jag gillar min påskharar

Jobba jobba!

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att alla ska somna så jag också får gå och lägga mig. Jobbar till kl 16 i morgon, då slutar jag mitt 25 timmars pass! 25 timmar!

I morgon ska vi i alla fall gå och bowla och jag ska se om jag kan smita in på myrorna en sväng, har ett nytt projet som ajg behöver lite begangnade prylar till! Nu ska jag röka.

If I was a My Little Pony

I'd be this pony...



And I'd prance around all day because I'd be cute and have pretty hair.
Oh yeah, and I'd fly.

Good girls always gett what they wants!

Great! Nu har jag hicka också!
Jag hatar att ha hicka! Mitt nya jobb e cleant.. Spenaderade tre timmar framför tvn som jag fick betalt för. Har hängt lite tvätt och rastat hunden. Jag gillar att jobba som personlig assistent! I morgon blire först åtta timmar hos Karin i kåge och sen fem timmar på sunnanå, gud jag kommer att vara trött i morgon kväll. Vi får sen om det blir nån utgång i helgen. Har egentligen inte råd men jag e ju sugen att inviga mina nya skor!

For crying out loud!

Jag är inte duktig! Trodde jag började kl 7 i morse, så upp gick jag, kl 6. Sen kastade jag ett öga på där jag kluddat ner mina jobbtider: Tisdag 7/2 kl 07 - 11.  Humm.. vänta nu det är ju tisdag den 6/2!
-Va fan nu då! Det var ju bara att ringa till jobbet och fråga om det var tisdag eller onsdag jag skulle jobba. Och självklart så var det ju onsdag, i morgon! Och inte kunde jag ju somna om heller så jag har suttit och fillosoferat framför datorn hela morgonen! När jag skulle röka så insåg jag att det är typ 30 grader kallt fortfarande! Jag rökte faktiskt under fläkten, det gör jag aldrig annars, men det kan ju inte hjälpas!

Is i håret!

Fan, det är inte varmt ute! Nybadad stälde jag mig i fönstret å rökte, mitt hår frös till is! det är -27 ute nu! Satan! jag trodde ju vintern var över, men icke!

Shit, klockan är snart två och jag börjar jobba om fem timmar! inte bra! måste gå i säng nu om jag över huvudtaget ska ta mig ur sängen i morgon. Fast jag jobbar bara till elva så jag dra hem å sova lite mer tills jag börjar igen kl fem.

God natt gott folk!

Hit the road Jack!

Sitter hemma hos MaPa och surfar på Limpans (lillebror) nya bärbara dator, det är järnet coool! Man måste läsa in fingeravtryck för att kunna logga in, highteck!
Nu sitter han (lillebror Linus) och spelar massa tecko för mig på farsans dator (som råkar vara exakt likadan) och till råga på allt så har syrran köp en egen likadan till sig själv! Nu är det bara jag som sitter hemma med min bajs dåliga, icke bärbara, dator. Men jag har ju knappt råd att fö mig, så nån ny dator ligger inte högt upp på listan.

I dag har jag varit förbannat duktig. Kl 8.30 var jag på skeria för att hämta mitt studiematerial till svenskan som jag läser på stubinen. Sen drog jag till arbetsförmedlingen, fick lite hjälp med min a-kassa å sökte fyra jobb. sen åkte jag hit (till MaPa) å phoneade Norge för att får tag i mina pengar som floatade runt någonstans i Norges cyberspace. Efter ca 30 minuter av konstant hit-och-dit kopplande träffade jag på en jätte skön jænta som kirrade allt, "du ska ha dina pengar i morgon och så avslutar jag ditt konto åt dig"
Gøtt! Jag hade glömt hur mycket jag älskar norska.. någon gång ska jag åka tillbaka. I like!

Det är fan chill när Limpan är hemma (han plugga i s-vall, på räddningsgymmnasium, värsta heron) I miss him when he is gone. Och nu har ju Fiffi (storasyster) flyttat till Umeå också och lämnat lilla stackars mig ensam i Skellefteå. Det är tur att jag har pratglada vänner: Jennie, som alltid ringer för tidigt och Madde som alltid ringer tidigaste efter 2.00 på natten. Johanna dock är dålig på att höra av sig, Bea och Malin med. Linda hänger jag hos var och varannan kväll så henne behöver jag inte prata i telefonen med. Näe! Tacka vet jag Madde och Wennie, dom kan man lita på att man får snacka crap med.

Hejdå vettja..