Back

Klockan är kvart över fem och vi är tillbaka från Tyskland. Jag är helt slut! Vilken dag!
Fick för första gången åka över Öresundsbron, fast jag var halvsoande då. Anna som varit i Lund och festat hela natten var fortfarande full och hade massa bus för sig. Felicia min rara hade tagit med kaffa åtr mig som jag drack upp direkt ur termosen. Mmm.. Kaffe.

Väl i Tyskland fick jag lite handlat.

1 Lord Calvert
1  Passoa
1 Smirnoff + en schaker
1 Smirnoff Rasberry
1 Smirnoff Green Apple
6 vita J.P Chenet
24 Mariestads
24 Sofiero

Allt just under 900:- Som fått.

På vägen hem sjöng vi lite julsånger.. Den enda vi lyckades avsluta var "hej tomtegubbar slår i glasen"
Vi kunde inte texten till nån annan.. Eller så psychade Anna ur..

Om ni ursäktar så ska jag dö nu för jag är så satans trött!!

Dutchland!

Jodå, vi ska ta en svängiläng över till Tyskland i dag. Handla lite drickbart och dyrligt. Nice. Åker om 15 minuter..

Thaa..

Pirates

Yes, jag tittar på pirates.. för säkert tusende gången. Älskar vi inte Depp?! I know I do!

Jag har haft en produktiv dag i dag.. legat i sängen och gjort ingenting hela dagen.. eller tog en snabb tup till Willys för att köpa ciggar och cola. Inte blir det någon utgång heller.. kanske i morgon, vi får se..

Åh, ja just ja.. jag bitchslapade en grabb på kåren i onsdags.. alltid lika trevligt. Och den här gången bad den stackars pojken faktiskt om det.

Schlager kväll

Det är onsdag. Vad betyder det? Kåren!! I Kristiansstad är det tydligen toga kväll. Här i Malmö är det schlager kväll. Temakvällar på kåren är alltid bäst, halloween, 80 tal, 90 tal osv. Här är det full rulle som vanligt. Det är lite roligt.. min lght i Skeå var ju inte direkt party stället, det fanns alltid någon som bodde mer centralt än mig. Här tycker jag det ränner folk jämt. Nog för att det är ju alltid trevligt. I kväll kommer iaf Carro och Lilly. Min söta vän Carror har än inte hunnit avnjuta en trevlig kväll på kåren så det ska bli trevligt. Jag och Lilly än ju som stammisar..

Min fitt-nacke har inte varit trevlig i natt. Allt pluggande i obekväma ställningar har fuckat upp min rygg och nacke. var nästan tvungen att slå mig medvetslös med min fånigt lilla stekpanna för att få någon sömn i natt. Hur jag än vred och vände mig ville inte min nacka vara med. Dumma nacke. Så nu är den till salu. En bättre beganagnad nacke säljes till bra pris. Slå till nu!!

Fancy smarta ord.

Utilitarism, radikala perspektivet, casework, kantians etik, queer feminism, empowerment, korporativistmodellen, deontologisk, teleologisk, paternalism and on, and on, and on....

Dessa ord (och typ 10 000 till) hoppas jag att inte glömmer bort till tentan som är om två timmar.

Frågan är om man blir smartare av högskola eller bara mer förvirrad och knäpp i huvudet. We'll see...

Snö och omtentaplugg

Jepp, my guy från arbetsförmedlingen ringde och väcte mig kl 13.30 i dag och frågade vad jag gjorde nu för tiden. Han undrade om jag ville gå ur arbetsförmedlingen. Då upptäcker jag att det är ett vitt snötäcke ute och jublar högt i örat på han från arbetsförmedlingen. Han tyckte jag var roande.. haha..
Begav mig sedan ut i winter wonder land för att åka till skolan och skriva ut gamla tentor. Det singlade ner lapphandskar jag jag var så lycklig för min snö. 90 minuter senare när jag efter många om och men hade tentorna i min väska och en rostbiffmacka i magen skulle åka hem var det inget winter wonder land längre. Solen var som bortblåst och mina singlande lapphandskar var nu pyttesmå isbitar som snöar vågrätt i blåsten. Dessa isbitar lyckade krypa in i ärmarna och i kragen och var inte alls trevliga. Tilläggas ska ju också att jag har ett stort lila skavsår på min lilltå. Så vid det laget var jag inte lycklig längre. Men jag kom hem till slut, redo att hugga av mig lilltån. sen dess har jag legat begravd i mina socionom böcker som jag börjar vara väldigt less på vid det här laget. I morgon gäller det då är det omtenta. Håll alla tummar och tår för mig. =)

Och ja just ja. Jag kommer hem tidigare än planerat. Den 17/12 hemvänder jag. Längtar så mycket..

XOXO

Hej hoy.

Jo, meningen var ju att jag skulle vara duktig och designa om min blogg.. men jag har inte kommit så långt. Sitter på skolan och jag har alla min braiga länkar p åmin dator hemma så de blev lite problematiskt.. men men.. förhoppningsvis så kommer det att bli bra till slut än så länge får ni klara er med tråkig vit.. det går väl bra?

Dumma regn!

Okey, jag har accepterat Malmös blåst och regn som något av vardagen. Håret är alltid krulligt av fukten och fötterna är aldrig torra längre än dom få meter det är till bussen. Paraplyet vägrar att samarbeta och viker sig avigt i blåsten. Det har jag accepterat. Men när det regnar och blåser så mycket att jag vaknar ur min koma-sömn kl 5.30 då blir jag lite sne. Jag hade världens bäste dröm! När jag vaknade var jag i fullgång med att välja en smak på B&J glass medan jag flörtade med världens sötaste kille. Jag var lessen förstår ni, hade varit på en tråkig fest och det berodde på Felicia, Lund Maritn och Dahl. Va dom hade gjort det minns jag inte, men det var deras fel iaf. Så jag behöve mig lite pick me up och skulle köpa glass och fick en kille på köpet. Men nä, den potensiella bra biten av drömmen fick jag aldrig vara med om för regnat väckte mig!! Dumma regn.

Im back

Johoda.. Har varit utan internett i två veckor, har kännt mig riktigt handikappad.
Nu har jag iaf fått igång internett igen och så har jag hunnit flytta.. I love my lägenhet. =)
Det är dax för nya bilder snart.. ska se om jag hinner lägga in några snart, på tok för lat för tillfället.
Middag med Lilly i morgon sedan fest hos Sheima. Det blir trevligt. nu orkar jag inte skriva nått mer.. bybye..