Julen är över

Så tog julaftonen slut detta år med. Att den aldrig lär sig att jag inte vill att det ska bli juldagen.

Årets skörd av klappar var hur bra som helst! Kvalitet isf kvantitet.
Stina fick en laptop av tomten!! I love it!
I och med att datorn gick loss på några tusenlappar var antalet klappar inte så många men vad gör det när jag har min nya finfina dator. Fick dock Brida, en bok jag önskat mig, två och hudkräm från LUSH av B. Jag fick ett USB, låsolja som kommer att komma väl till hands, skrubbvantar och en duschborste. Av Fridas pojkvän Yuri fick jag världens finast Zippo tändare, hur jävla klockrent som hellst! I love, love, love it!!!

I morgon ska vi iaf gå till Joh och fira juldagen innan vi går på balzac och jag är helt lycklig för jag hittade en klänning i mina kläder jag packade ner och inte tog med mig till Malmö och den har jag aldrig använt. Jackpot! För jag har inte lyckast hitta nån outfit i stan alls!

Så i morgon ses vi i dimman alla fellow hemvändare!

Snö, Jul, Twilight Och Krogen

I dag har det kommit ännumera snö. Jag är så lycklig!! Julkännslan börjar smyga sig på en.. Jag har bakat lussebullar och pepparkakor. Jag har justädat och jag har jushoppat. Nu är det bara inslagningen av juklapparna som återstår och det är mitt favortmoment av alla julförberadelser.. Mamma står just nu i köket och gör köttbullar, Frida och Yuri är ute och åker skriskor, pappa är ute och gör julhemligheter.. Min julkännska är på topp!

Mina härliga dagar här hemma i Skellefteå har varit helt fantastiska.. Har hafft fullt upp. Har nästan hunnit med att träffa alla vänner.. I fredags var jag med F på stan och julshoppade, eller F shoppade, jag var moralskt stöd. Sen gick vi och såg Twilight på bio. Äntligen!! Jag och F har snackat om den där bion ända sen sen i våras.. Vi fick hålla oss en månad efter att den hade premiär för att  vi skulle kunna se den tillsammans. I Love It!! Var jag inte kär i Rob Pattinson efter Harry Potter filmen är jag definitivt det nu. I Have Trouble Dealing With The Fact That Edward Cullen Is Fictional! Efter bion var det bara att åka hem och svira om för jag, Mad och R gick ut på balzac, det må ha varit lite folk men jag träffade en massa söta människor ändå. You know of whom I speak. Lördagen var inte dålig den heller.. Efter en otrolig morgon och en vända hem för en dusch åkte jag till Jen och jag, M och Jen gick på statt. Där var det massvis med folk, träffade bla. Nils och sen så var ju "efterfesten" mysig.

Hemma bäst!

Nu är jag äntligen hemma i gammla Skellefteå. Känns underbart.
Jag är så trött efter hela dagens resande. Skriver mer i morgon.

Whatever..

Jo, så här är läget. Jag vet att jag gick vilse när jag skulle till Felicia och Anna.. men det var längesedan.

Jag gick vilse till centralstationen! Jag gick från kåren för att hinna meed min sista buss. Det slutade med att jag var fullkommligt villse på malmös avständgda-ombyggnads spår. När jag till slut hittade centralstationen var jag tvungen att ta en 158:- taxi hem, vilket inte var planen. dumma Malmö centralstation!!

Update i morgon

Julemys hos Olebeck

Yes, sista onsdagen innan jag åker hem till kära Norrland. Ja, du räknar rätt, det är bara 7 dagar kvar tills jag lämmnar skåne och åker hem till skellefteå.

Jag sprättade redan kl 17.00, för att inte förlora tid. Det resulterade i att jag missade Felicias och Annas trappuppgång och plingade på i fel hus.

"Hej, jag insåg just att jag är i fel hus. Ursäkta att jag störde. Ha en trevlig kväll"

Väl hos Anna och Felicia blev jag reält utskrattad för jag jag missade deras trappuppgång och tog den efter deras.
Men snart är det dax för utgång på kåren. Sista kåren för den här terminen.. känns sorgligt.

Tack ock lov ska Anna och Felicia ha adeventsfest på lördag. så det blir sista snyftarfestan innan jag åker hemhem.

alrighty. Over and out!


11 dagar

Ge inte upp nu Stina. Det är bara 11 dagar kvar tills du får se Twiligt! Ge inte upp!

(jag slumrade just till vid datorn på skolan, inte bra.)

Gårdagen

Gårdagen var ganska spännande. Det började med en 300 kronors taxiresa och slutade med att jag stod och diskade i två timmar.
Jag skulle åka till Martin i Lund och är på väg ut för att ta en buss när jag helt plötsligt har en stockholmare i luren i stället för Martin. "Ta en taxi, jag betalar." Sagt och gjort, jag tar en taxi till Lund där det är en väldans trevlig fest i full gång. Det har tydligen varit herrmiddag och pojkarna är uppklädda till tänderna. Nu snackar vi frack och hela kittet. Jag hade sjuhelvetes kul. Sen lovade jag Martin att jag skulle hjälpa han att städa på morgonen och de visade sig ju att i princip allt han ägde var skitigt. Jag diskade säkert 50 glas, 30 tallrikar, massvis med bestick, stekpannor, kastruller och massa mer.. Hur dom lyckade använda allting på en kväll, det har jag ingen aning om.






godess of mine

Jag tänkte att jag skulle vara snäll och lägga in lite bilder...
Här får ni några guldkorn.


Det här är min Fredrik och min FinasteFelicia


Här har vi MasterMagnus och has arm, AdorebleAnders och nån i grön keps på Olles


Jag, SweetSheima och LovelyLotta på 80tals fest


Stina var pirat på Halloween


FinasteFelicia, CoolestCarro och Jag shottar sambuca-baileys i kårpuben


FinasteFelica, MirracleMarcus och AwesomeAnna slumrar till på färjan till Tyskland

Bara för att jag varit duktig och skrivit två inlägg i kväll, glöm för guds skull inte att läsa det första.

Ja Mata

I keep bleeding.

Fick ett riktigt blogg ryck!! Jag tyckte att den här studen skulle memoreras 4ever.
Jag har just plattat håret  (ingen sa hur svår det var att skriva med en cigg mellan pek och lång fingret, har justerat ca 15 stavfel mellan dessa parrantesteckan) och nu sitter jag i klänning, pjamasbyxor och duntofflor och dricker tysk öl i sugrör (fråga mig ej varför jag dricker ur sugrör) och tittar på Gilmore Girls. Jag blir helt psychad av den serien. Snackade med syrran här om dagen.. min historia om min extemt intresslade handfee höll på ett bra tag och jag snackade i Madde speed. Sarkastiska, galna och helt urspårade konvensationer dyker upp hela tiden.
I BLAME GILMOER GIRLS!!

Just nu väntar jag på at Carro ska höra av sig så vi kan chilla på möllan. My favorite place.. I like!!

Har just insett att alla mina inlägg dycker upp just före, i eller efter en redig fylla. Det måste se ut som att jag inte gör annat än super... (enligt farsan) men det gör jag.

I går t.ex. var jag hos lilly och vi såg världens sötaste, barnsligaste och mysigaste filme ever: Tuck Everlasting. F gjorde värsta moodkill och ringde mitt i gråta scenen.

Och i dag har jag och Lisa L gjort stan. Det är alltid roligt när man får ett mail på facebook från en person man inte sett på fem år som frågar om man vill hitta på nått. Lisa gjore det och vi har ruskigt trevligt tillsammans.
Alltid trevligt att träffa norrlandsfolk i skåne.

Min bästaste mammsis fyller år i dag och jag älskar min mamma. Jag mår lite dåligt över att jag inte är i Skeå nu när hon har det så jobbigt, aldrig roligt. Min bästaste mamma är på sjukhuset på sin födelsedag. Det kan ju inte vara kul.. men hon hon är tuff. Hon är min hjälte. (Varför tände jag en ny cigg, går ju inte att skriva.)

Snart kommer jag hem till norrland! Fattade aldrig att jag saknde det sååå mycket som jag gör..Har faktiskt aldrig varit hemifrån så här länge tidigare... min längsta tripp var till Norge och det var bara tre månader. I miss Skeå. Jag saknar syster och bror, mamma och pappa. Jag saknar Frida N. Jag saknar snön!! Jag vill åka snowboard!!

I keep, keep bleeding...