Tjuvlyssnat!

Väntrum,  Barnsjukhuset på Akademiska, Uppsala

Pojke ~8 (till kvinna i stolen bredvid): Jag ska operera mig under tungan för jag kan inte slicka. Jag tycker det verkar onödigt, men mamma säger att jag kommer tacka henne när jag blir stor!


Ica, Gävle

En tjej ~25 går in på Ica och har sitt barn, iklädd en rosa mössa, i en sittvagn. En äldre dam kommer fram och lutar sig mot barnet.
Damen: Nämen gud, vilken söt liten flicka!
Tjejen: Tack, men det är en pojke.
Damen (tittar upp och fnyser lite): Men varför har han då en rosa mössa?
Tjejen (svarar trött): För att han är bög.


Mcdonalds, Hötorget

Pojke ~5, sitter i sällskap med tjej ~20.
Pojken: Har du någon snopp?
Tjejen: Nee? Tjejer har ju ingen snopp vet du väl?!
Pojken: Jo, men min mamma har en jättestor snopp i garderoben!


Mataffär, Täby C

Barnet: Men jag viiill ha godis mamma! Viiill!!
Mamman: Om inte du är tyst nu så dör Björne!
Barnet blir mycket tyst.


http://www.tjuvlyssnat.se/

King eller vad?!


Lördag!

Just nu har jag en väldigt kelig vän! Hon kräver all min uppmärksamhet, jag har inte äns fått ta av mig skorna.. Min lilla prinsessa, ibland vill jag göra en pälsmössa av dig. Men just nu (och för det mesta) är du världena finaste kissekatt..


(Typ galen katt eller vad?! Vad säger ni, pälsmössa eller inte?!)

jaja.. Lördagkväll var det. har spelat bort typ 300 spänn på trav! (never again!) Typ världshistoriens tråkigaste sport.. och ändå är jag häst tjej!! (Suck)

Efter 300 bortspelade kronor drog vi på statt och shaka våra söta as, jag (Kiim), Jersey och Ginger. Träffade en fit ex-pojkvän (alltås inte en fitt-expojkvän utan en hyfsat vältränad Nils) och nya flickvännen. Trevligt! (Signe skriv en komentar) vann hela 10 kronon på BJ.. Träffade Alex utanför statt och gick på MAX. mmm... frisco mål! Tog Salim-taxi hem och gav han alla mina  110 kronor i marker som tack för besväret. Han har ändå skjutsat hem mig sååå många gånger..

Som Jen säger: Over and out!

OMG! Senaste veckan!

  • Jag har varit lat som vanligt och verkligen inte orkat blogg, fast det har funnits saker att blogga om. Så jag ska göra en Malin och sammanfatta allt med en fin pungtlista =D
  • Måndag, Lisa Mo. Min söta barndomsvän som lämmnat mig och flyttat till sthlm gjorde en snabbvisit i mån-ons. Så vi söp till ganska hårt. Efter en mysig taco kväll med Lisa och Johanna kom Malin, Jen och Frida och vi festade lite. Jag, Ma och Lisa gick ut på OW. Det var ganska dött där. Men vi drog iaf i oss lite tequila och var väldigt lyckliga. Men när vi drog hem till mig efter krogen ville vi ju inte direkt sova. Så vi lekte terorister och gjorde diverse olagliga saker ;-) Kul hade vi iaf.
  • Tidagen var en sitta-vid-datorn-och-vara-bakis-dag.
  • På onsdagen var det ju utgång som valigt. Jag och Jen och Onsdagar. hehe. Iaf, fest hos Jen med hennes BJ arbetskamrater, sen Olles. Jag spela BJ och van stort. Jag spöa skiten ur Conny, haha. Sen blev det en lite privat efterfest hos Stina. I say no moore.
  • Blev liggandes i sängern heeela torsdagen. Det var fett chill. - I Like.
  • Midsommar, fredag. Sov ju på tok för länge. När jag vaknade kl.4 så fick jag bråttom. Skulle vara hos Bea kl.5. Stressad som ett as kom jag iaf dit kl.6, vilken visade sig inte vara allt för sent ändå, då alla andra var sena oxå. Vi grillade och åt på Beas Brygga. Nice. Sen chillade vi lite sen grillade vi lite korv vi 22 tiden. Vid 1 ringde Jen och var strandsatt. Hon var utelåst. Så vi fick ju bege oss till stan och hämta mig stackars flicka. Men sen somnade vi iaf framför tv:n framför pirates. Glömde dock att plocka blommor att lägga under kudden. Det brukar jag ju alltid göra. =/
  • I kväll ska vi på travet och spela bort pengar. Inte för att jag har några men.. whatever.. sen blire typ statt enligt Jen. Det blir säket en trevlig kväll. Vi brukar ju lyckas rätt bra när vi festar.


 

image48

Kiim (Jag), Lisa, Jersay (Ma)

Full fyra dagar på en vecka. Det är nog rekord.
19 dagar, 8 timmar, 9 minuter kvar


I don't know..

image47

Nice, right. Nån dag ska jag också kunna rita så.

Loving would be easy if your colors were like my dream

Nu har jag inte uppdaterat min blogg på nästan en vecka inte bra, Stina. Jag är bara lat och jävlig! Jag har iaf, för första gången prövat på den omtalade fruktfastan. Den var inte så knepig som jag trodde.. Jag fick ju ändå äta hur mycket frukt och grönsaker jag ville. Tre hela dagar var jag duktig.

Men så flörtade Jen till sig en grill-vin-och-singstar kväll i onsdags. Så, så blev det. Det visade sig att jag, Jen och Malin är ett riktigt bra team. En propp hade gått hos Jen, så Malin bidrog med nya proppar och en stressad Jennie är utöversig: - Dom kommer inte att passa, dom är alldelens för små. Mitt proppskåp är ju 100 år gammalt! Alldelens galen var hon. När jag lugt och försiktigt fick förklara att man måste skruva ut dom där stora sakerna för att sätta den nya proppen innuti. Hon var riktigt imponerad av mina proppkunskaper. När hon väl lugnat ned sig var det dax att tända grillen, utan tändvätska.. det gick åt några tidningar innan vi fick fyr på åbäket. Men när vi väl gjort det var vi ganska nöjda med oss själva och Jen grillade smarrig kyckling och halomi ost åt oss.
Summa Summarum: Jag, Jen och Malin är ett rätt shysst team =D

Kvällen fortsatte med massor med SingStar (Jag och Jen har köpt en ny skiva) Vi har som livsmål att få topp poäng på Karma Camilion med Boy George. Vi saknar bara 500 poäng till 10.000.

När johanna dök upp vid 20.00 så var det dax att dar fram svarta boken och läsa både bortglömda och förträngda minnen. Det var riktigt kul, det visade sig att jag alltid var ganska full när jag stått för skrivande. Väldigt roande iaf.

Vidare gick kvällen till balzac där vi fick slåss om lammkötten (de var 18) med utvikningsbrudarna från MOODE. Man kan ju tycka att det är liiite tapigt med 27 åriga tjejer med kortare kjol än jag trodde  var möjligt och toppar där urrigningen slitigts sönder för att visa mer klyfta rent thrown them self på 18 åringarna med ögon som såg ut som om dom skulle tränga ur sina hålor och dregel dinglandes från hakan. Man kan ju tycka att det kanske är lite tapigt. Men nä, det slutar inte där. Ett jubel utbryter och pojkaran börjar droppa som flugor. En av brudarna har klätt av sig och står och dansar i underkläder. Jadu, det är tur att man har större mål i livet.

Och så en sak till. Jag har sett vad som måste vara VÄRLENDS snyggaste kille. DJ:en i onsdags, oh, sweet jesus! Jag menar, han kan ju inte ha varit mänsklig, och var han det då måste han vara gudarnas gåva till världen. Jag har aldrig sett dess like. Jag tror jag är kär. Fy satan, i min jävla låda. Så, då var det sagt!



27 dagar kvar.

May the stars be with You.


Yeah, lördag kväll.

Nio timmar hårt slitande jobb, lyckade bränna mig (igen)
Iaf. nio timmar senare. var det iaf dax för lite förfest hos Jen. Massa makaup å stuff later så blev de balczac. Allra Käraste Syster följde med ut. I love her. gick + på Black Jack. har inte gjort det på jätte länge.. so, I gess she a luckey star, my sister. Sen åkte jag iaf hem och drack te med Fiff. släpta ut alla mina känslor å grejer, ingen vacker syn. Fiff, I Love U 4 Ever. sen När jag ringde Malin sa hon massor med fina saker. Börja nästan grina igen.. I Love Her!!! Over an out som Jen säger: Bye

Not a very good inlägg. but whatever. jag e full som ett egg. so, who bryr sig? Not me..

jaja.. I know!

Lite fantasilöst.. men nu kommer det en ny... (wait fore it)... LISTA!! Jejii!!
(Stal den av Jen)

Tio första:

Första bästa kompis:

Tror jag måste säga Morre och Nicke (Mina söta grann pojkar)

 
Första bil:

Aldrigt ägt någon. Men när jag är miljonär så ska jag ha en mustang.

 

Första kärlek:

Det var nog Morre (Söta grannpojken igen) Men första riktiga kärlek? Pär Carlbom. Tveklöst 


Första husdjur:

Hade en jättetjock hamster som hette pontus. Minns bara att han var som en boll och bet mig hela tiden.

 

Första semester:

Mamma tog mig med Finlandsfärjan när jag var kanske fem eller nått sånt. Minns jag grina hela tiden för jag saknade pappa. 


Första jobb:
skogsplanterare. Fortfarande det värsta jobbet jag haft!

Första köpta skiva:

Carola. Utan tvivel!

   

Första piercing:

I öronen? 8 år kanske. I tungan? 16 tror jag.


Första konsert:

Säkert Carola. Var lite besatt som liten.

 



Nio senaste:

 

Senaste alkoholdrycken:

Lapin 5,2 hos MaPa tidigare i kväll.

 

Senste bilfärden:
Hem från hagelskyttekursen.

Senaste filmen du såg:

Pirats 3 

 

Senast ringda telefonsamtal:

Jennie (eller jag minns inte. men chansen är stor att det var Jen)

 

Senaste bubbelbadet:

Jättelänge sedan.

 

Senast spelade CD:

QueensRyche - Operation Mindcrime


Senaste kyss:

Sebbe.

 

Senaste gången du grät:

Det var nån random film jag såg förra veckan. minns inte vilken dock.

Senaste måltiden:

Skinksallad hos MaPa

 



Åtta har du nånsin:

 

Dejtat en av dina kompisar:

Jodå, inte slutat bra någon av gångerna.

 

Blivit arresterad:

Nix. Men det är väl bara en tidsfråga (Skojja)

 

Blivit kär vid första ögonkastet:

Hell Yeah! Hello?! Nils!!

 

Fastnat med blicken i någons urringning:
Har nog hänt ja.. oftast Johannas.

 

Fått ditt hjärta krossat:
Jepp. tre gånger.

Sagt att du älskar någon utan att mena det:

Nej.

 

Haft ett one night stand:
Ja


Busringt till någon:

Jepp. Allt för sällan nu, dock.

 



Sju saker som du har på dig:

1. Trosor
2. Behå.
3. T-skirt
4. Mjukisbyxor
5. Sockar
6. Smink 
7. ...hårsnodd. (i brist på annat)



Sex saker som jag har gjort i dag:

 

1. Solat

2. Spelat Kina-Shack

3. Köpt lerduvor

4. Rökt - loads

5. Ätit vindruvor - loads

6. Sett Bleach

 



Fem favoritsaker utan rangordning (utom människor):

 

1. Min katt

2. Min hund

3. Min mobil

4. Min carhartt tändare  

5. Mina tofflor

 



Fyra personer du kan berätta allt för:

 


1. Jen

2. Mamma

3. Bea

4. Allra Käraste Syster

 



Tre val:

 

Blått eller rött:

Rött. always!

 

Sommar eller vinter:

Sommar, givetvis. sticker inte näsan utanför dörren efter sista september.

 

Choklad eller chips:

Chirre. To die 4!

 



Två saker att göra innan du dör:

 

Lära mig dansa Tango.
Lära mig prata spanska.

 



En sak som du ångrar:

 

Den där gången när jag försökte vara blond. Bad idea!


Jaja..ska försöka att inte lägga in några fler listor.. det är ju bara så fybubblans skojsitt!

Howdie


Arrh!

Jepp, i'm a bad blogger, yes I am!
Fredagen spenderades i Ume med käraste syster. Fick träffa lite av henne vänner (många vilka snackade engelska) Men efter ett par cider så flöt det på ganska bra. Snackade nog kanske mer än jag behövde. (Pratar som fan i fyllan) Och det är alltid kul att snacka engelska. Haha.. jag var nog ändå rätt full, men kul hade jag.
Lördagen spenderades med Jen och Käraste Syster (som följde med mig hem från Ume.) Vi hade tequila race (eller jag hade de. Jen pallade bara en) Sen gick vi på ballen och shakeade våra ass. Kajsa fick en släng av klämma-på-mina-bröst-sjukan. Men annars avr kvällen riktigt jävla ok!
Söndagen gjorde jag verkligen inget speciellt. Några timmars jobb på kvällen, inget att rapportera
Måndagen spenderades i sängen (till kl. 18.00, då jag tyckte det var dax att gå upp) och framför datorn. Lisa ringde också. Hon kommer hit och spenderar ett par dager i den norrlenska solen. Nice. Jag tror hon behöver komma bort från storstadslivet. Haha.. för det låter som om hon har ett väldig jäcktigt liv i sthlm med sin snygga kille. (Bara avensjuk.) Upptäckte en ny anime, Avatar - The Last Airbender. Nice. + att jag skrev ett par kappitel i min bok som jag jobbar på.
Tisdag körde Jen upp mig ur min skönhetssömn och så drog vi och solade. Lyckades än en gång bränna mig, trotts att jag smorslade in mig. Bad! Trotts mina visdomsord: Hellre vit än rosa. Jag och Malin tog en sväng på stan vid 19 tiden för att hämta ut våra biljetter till pirates 3 och passade på att ta en glass och en rök. När Jen dök upp vi 20.30 var det dax för filmen som faktiskt var riktigt bra. Hade hört att den skulle vara dålig, men jag blev iaf inte besviken. Depp och Bloom kan ju aldrig misslyckas. Efter den tre timmar långa filmen drog vi en sväng på Olles och tittade på Balarna (dom som var på balen.) Och nu sitter jag här hemma med kisse och ska dricka lite te. - I like!

Så.. Nu har jag varit duktig och uppdaterat min satans blogg. Read and enjoy!
36 dagar kvar nu bara!

Tråk Torsdag. Int!

I vanliga fall är torsdag den sämsta dagen på hela veckan. Men i dag har jag faktiskt varit lite produktiv. Drog hem till MaPa vid 12-tiden för att tvätta-vaxa-städa bilen som jag lovat min käre far att göra för alldeles för länge. Före jag tog mig för det tog jag en sväng förbi rusta och inhandlade tvättmedel, diskmedel och en stor Ferrari-bil-påse. Fick trevligt sällskap av Jen som tog en paus i sitt stekande (av henne själv) och hjälpte mig att vaxa (och äta ferraribilar). Kanonbra jobb, babe! Efter en snabb dusch efter allt städande, tvättande och vaxande drog vi sedan ned på stan för att shoppa lite... eller.. jag shoppade lite, rättare sagt inget, medan Jen slog på stort och köpte massor med turkosa saker. Den damen har dille på turkost. En snabb visit hos Joe och PA innan det var dax att knalla ner på Kalles och dricka lite viiin.. Jävlar i min låda vilken trevlig kväll. Jag, Jen, Joe och Malin Satt och snacka skit hela kvällen. Natchos och vin. Bra kombination - I like! När kvällen började lida mot sitt slut och Jen börjat skicka "Vill-du-ha-sex?" meddelanden var det dax för den alltid lika uppiggande promenaden hem, trotts att klockan bara var 22.30. Tog en omväg förbi dagiset uppe på Nyckel och gungade lite. Det var inte i går man gungade. Ty Fusan vad skojjit!! Nu har jag sett senaste bleach och ett par Greys Anatomy avsnitt och börjar känna att jag faktist har ögonlock. Dom kom nämligen inte till någon annväning i går, då jag helt blev utan sömn. Åååh.. att tillägga. Jag gjorde hårförlägning på Jockes (PFM-Frida-och-Jockes) syrra Carro i går, till balen. Det tog bara sex timmar. Och nästa vecka ska jag göra ännu en på Jen. Huuugedamig! Men men.. det blir no la bra. Nu har jag trycket alldeles för många ferrarisar.
Nighty Nighty

Now, bead it!