Partay i Oslo!

Jaha.. då var man hjemme efter en natt på byn!
Anniqa som vi skulle bo hos hon for hem till Sverige över helgen för att fira sin killes dotters tvåårs dag så vi blev bostads lösa. tack och lov erbjöd Calle (Anniqas kille) oss bostad i två nätter i hans företags hus. Så nu bor vi i västa lyxvillan som för övrigt är full med porr!

I går käkade vi vi pizza på Peppes á 150:- styck och drack ett par öl men Alexandra. Beas barndoms kompis.
trevligt som fan och jävligt god pizza!!! Typ den bästa jag någonsin ätit!!

I kväll var vi iaf bjudna på fest med Alex och hennes vänner.. Vi åkte till Majorstuen och träffade henne, där skulle vi vänta på en till tjej och gissa vem som klev av trikken? (spårvagnen, för somsom inte vet vad trikk är.) Jo Jenny, Mad´s Jenny. Det var ju en rolig överskning.

Väl på festen, som för övrigt bestod av endast svenskar, fanns det ju en till person som jag känner sen gamla dar. tyvärr så var vi inte så bra vänner när vi slutade umgås så vi sa inte ett ord till varandra på hela kvällen.
När vi drog ut så gick vi först på en mysig Irlensk bar, The Dubliner, och tog en öl. Jag och Alex förlorade ett parti biljard mot ett par söta norrmän. Vidare sen på Yatzy, en inneclubb som spelade allt från Dr. Dre till GES! Fett trevligt. Typ 20 minuter innan vi skulle dra sprang jag på ytterligare en skelleftebo, Annie Hittenkofer (hon lär ju inte stava det så men WTF) Hon bodde ju här samtidigt som jag för två år sedan. Men vi drog iaf och tog en 300:- taxi hem, men det var lätt värt det för i lyxvillan som vi bor i nu ligger längst upp på ett berg det är ca 1,5 km i ruskig uppförsbacke. Vi gick den i går och då var jag död! så taxiresanvar lätt värd.

Nu ska jag och Bea se film och chilla med Beas Mariekex!
Bilder får ni när jag återvänder till Sverige.

Jäjä, Fuck Off!!

KæmpeGøtt!!

Ja, nu ar vi iaf  i Oslo. Sitter på ett internett cafe på Oslo S efter 10 timmars shopping. Puuuh!
Har hittat ett par trøjor och en keps. Har aven spanat in ett par skor som e såå snygga coh såå dyra. vi får se vad min kassa sager i slutet av veckan.

Super duper kul att traffa Anniqa igen. Hade nastan glømt hur søt hon ar!!
Jag kanner mig riktigt hemma har i Oslo.. Riktigt fin stad jue!!
Fan, har har egentligen inget att skriva.. får återkomma med mer detaljer nar det finns några.

Jæ, jæ, Fuck Off!

Oslo, here I come

Nu har jag packat, städat och donat, lämnat bort min älskade kissekatt till JoH,
fyllt på mobilen med massa nya goa låtar till tågresan, köpt en ny bok och betalat räkningarna så nu jävlar i morgon bär det av. En veckas semester, ty fusan vad niiice!

Synd bara att Mad inte kunde komma till Oslo nu när vi åker,
för lite tid och för lite pengar var orsaken, dumma Maddes skola.
Vi får ta Fucking Fabuoluse till jul istället, right babe?
Och tråkit är ju också att lovely Anniqa ska till sverige över helgen så inte kan vi festa ihop heller. Buhuuh..

Har sett nya heroes avsnittet i dag så dagens hunk är ju ingen mindre än Milo Ventimiglia aka. Peter Petrelli.



He's fiiine!

Ska försöka uppdatera er om våran semester om jag kan hugga en dator i Oslo.
Annars så får ni alla detaljer när jag kommer hem

Brad Paisley - Whiskey Lulleby

Jäjä, Fuck Off!

Taah!

Jaha, då var Bourne triologin över. Synd. Det var en ruskit bra filmserie.
Har just kommit hem från biografen med Bea och The Bourne Ultimatum får toppbetyg. Hell Yeah!
Jason Bourne kickar lätt Bonds ass!



Han förtjänar platsen som dagens hunk! Right?

Jepp, det bär av till Oslo på onsdag. Så det är mycket som ska göras. Tvätta, städa, packa osv. Gudarns vad jag ser fram emot att bra bort en vecka. Bara Shoppa, festa och chilla i 8 hela dagar. Haha.. Avensjuk?
Det kommer att bli legen (wait for it) dary!!

Glöm nu inte heller att ladda hem nya Heroes och How I met your mother som har sesongspremiär i kväll.

Taah!

Im back..

Uppenbarligen saknar folk mig i cyber världen.. eller iaf Malin.
Så jag gör en comeback.. vi får se hur spännande det blir..
har inte riktigt bestämt hur jag ska utforma min "nya" blogg.
Jag har ju inte direkt hittat mig själv, but lets try it anyway.
Jag och Bea ska göra lite soul searching genom att åka till Oslo om två vekor. Shiiit! det kommer att bli Najs! Min sötaste Mad kommer oxå att accompany oss med en snabbvisit i Norges vackra huvudstad. Jag har saknat hennes söta nuna. Har inte sett henne på fyra långa månader, min lill-Mad. Oslo kommer att bli Fucking Fabuoluse!

En sak till.. Allas vår egen Clark Kent, aka Tom Welling, 
är trotts den ugly ass haircuten, fett heeet!



(He is my new late night fantasy)


Jäjä, fuck off!

Brutalt jävla ärlig!

Efter stort övervägande och massa fiffel med mina egna åskiter och tankar så har jag kommit fram till en sak, one thing only. Allt eller inget! Jag vet att min blogg sucks just nu och vet ni varför? För jag är inte ärlig för fem satans öre.. Allt jag skriver här anpassar jag efter mina egna eller andra människor syn på saker på saker och ting. Men som jag sagt många gånger tidiger, jag har inte tänkt be om ursäkt för den jag är och om jag inte håller mig till mina egna åsiker och tanker.. vad ger det då att jag skriver om dom? To bad. från och med nu blire andra bullar från och med nu ska jag vara brutalt ärlig. Om jag inte kan ge 100%.. vad spelar det då för roll?

Jag kanske upptäcker att mitt liv är för privat för en blogg, så kanske detta är mitt sista inlägg.. who knows? När jag känner mig så pass säker i mig själv att jag kan skriva om saker jag egentligen bryr mig om eller saker som mathers to me då återkommer jag. Men! inte förns jag hittat mig sjäv i denna vilsna värld jag lever nu. Jag vet inte äns vem jag är själv och hur ska jag annars kunna styra och ställa, klaga och svär över andra människor? Jag vet att jag plankar upp en schysst fasad, det är min specialite. Men jag är på långa väger inte den person jag vill vara. Från och med nu får ni allt eller inget.

Vi får se när jag återvänder.. jag kanske behöver hitta mig själv helt och hållet igen. Jag är inte längre den person jag var, på långa vägar inte, och jag tror aldrig jag kommer att bli den samma, men den person jag är nu, idag, är inte den jag vill vara heller. I hope, I hope come back. Så tills vidare, ta hand om er, lev och va lyckliga, så ska jag försöka göra desamma.



Adjö världen, vi ses snart!

Jäjä, Fuck Off

Jajjebox!

I går var en bra dag. I går gick jag  till skolan för ovanlighetens skull.. redovisade två muntliga uppgifter och fick två fina MVG. Hurra för mig.

Sen åkte jag på stan och hängde med Annie tills stan öppnade.. Fan så roligt att snacka lite med gamla vänner.. när kl äntligen blev tio mötte jag mina aldra finaste flickor Joe och Jen och vi brände pengar utti helvete.. Det är ju alltid roligt..Skaffade mig en ny finfin jacka för endast 700 kronon och en outfit som jag hade på mig i kväll..

Jaadu, vad fan ska man säga.. just nu är mitt liv såå jävla tråkit att man kan dööö... Min bästa vän har det kärvt med killen sin.. om han äns är hennes kille.. det vet vi ju inte riktigt.. satan allas liv måste vara så jävla invecklade och nån stans i mitten hamnar jag som har det lättaste livet att leva. -not- När ska mitt liv kicka i gång? När är det min tur? Och satan till på köpet så  har det jävlat börjat spöka hemma hos mig.. inte för att jag e mörkrädd.. men när saker börjar ramla ned utan anledning eller flytta på sig själv då är det dax att börja fundera.. antingen ringer jag ghost busters.. eller någon av mina pojkvänner. Conny är ju utanför disskutionen efter som anlednigen till att han sover närmas väggen är att OM det kommer en mördare så dödar han mig först (för jag sover ytterst). Jävligt chivalry of hi, I do not think so!! Får helt enkelst ta och ringa någon som inte är så mörkrädd. just.. who?  Damn, im to druk to skriva.. fan vilket inte häftigt inlägg.. ett jippikayey mother fuckers för mina MVG iaf. satan. jaja.. låt det spöka.. mig skrämmer ingen!

The Soundtracks of my Life..

..Kind of like a broken record.


Satan!

Jag brände mig just på platt-jävla-tågns-helvetet!!
Jag har helt ställt om dygnet.
Jag borde verkligen plugga, inte orkat.
Jag har inte en centimeter diskbänksutrymme som inte är fylld med skitig disk.
Jag tappade ett av mina favorit örhängen på statt i lördags.
Jag har en popcornkärnebit mella tänderna som suttit där i ca en vecka, får inte ut den och det driver mig till vansinne.
Jag envisades med att klippa lugg, igen, fast jag vet att jag hatar det.
Det är hål i mina duntofflor och det ser ut som kisse slaktat en struts i lägenheten.
Jag har inte jobbat på två veckor.
och..
Jag har inga rena strumpor.
Satan!


Visst är det tur att jag är possitiv? Eran egna lilla solstråle.

Jäjä, Fuck off

utflynningsfest!

Lördagkvällen var kanon.. blev lite drunkidrunki!! Men det e ju så det ska vara. Har ingen ork att blogga men slänger in ett par bilder..

Enjoy.

 


Jäjä, Fuck off

Jadu...

Nu är sommaren officiellt över. Såg den första björken med gula löv i dag när jag , Linda och lilla Aline var ut och promeanerade.. det var även frost på bilarna när jag gick hem i kväll.. Och jag som länktade såå efter sommaren i år.. känns knappt som att vi haft någon sommar..  jävla skit-sommar har det varit med andra ord.

Jag vet jag vet, jag har varrit förjävligt dålig på att blogga.. men jag har inte riktigt haft någon blogg gnista.. mitt liv har i stortsett varit ganska jävla tråkit, jag har inte äns haft något att riktigt beklaga mig över heller, det brukar ju annars vara min favoritsysselsättning, efter att svära då såklart. Mamma säger att jag svär som en borstbindare.. vad nu det egentligen är? någon som vet?!?!
Sen så känns det inte riktigt som att jag kan vädra mina kännslor här som jag gjorde förut.. tydligen allt för minga som faktiskt läser min lilla blogg för att jag ska kunna skriva precis vad jag vill.. om vem jag vill.. vet att jag satt Jen i en besvärlig situation pga mina fyndiga komentarer.. not good!

Är överhuvudtaget ganska less på mitt liv som de är.. samma sak varje dag.. jag har inte äns nog med fantasi för att laga mat.. käkar mackor dagarna i enda, börjar bli lite less på det också faktiskt.. även om mamma var en ängel och pejade mitt käk nu innan löning för jag var ganska pank.. jag har faktiskt lite variatiner till pålägg. Har både ost, skinka, kaviar och skinkost hemma nu.. rena mackparadiset.. har dock inte orkat koka några ägg till kaviaren.. så den är fortfarande oöppnad.. mmm mackor!

Tror faktiskt jag ska take u up on that proposal, Jen. Att flytta utomlands ett par månade efter jul. Det lät inte som en så tokig ide i mina öron just nu. Måste ju bara hyra ut kissekatten då och det kanske inte är det lättaste. Någon som känner sig manad?? Ååh, hur ska jag kunna leva utan Sevan i flera månader.. not good!

Och just det, en sak till. Måsta skicka ett tack till Nils, allt tjatande om CM.. (eller FM?) i två år finaly payed off. Haha.. trodde aldrig jag skulle få någon nytta av all den crap jag faktiskt tog in när han snackade om sitt förbannat tråkiga spel. Synd bara att alla söta killar verkar vara beroende av detta, ursäkta uttrycket men, värdelösa spel. Jaja. Tack iaf.

Å, en sak till. Jag har klippt lugg. Igen.

Jäjä, Fuck off.