Hey yo!

OKey, mina rubriker saknar det där fantastiska måste-läsa-detta-inlägg intrycket, snacka om lack of fantasy. Jaja, jag skyller på sömnbrist i dag. Äntligen är grupparbetet i sociologin avklarad. Kanon! Nu ska jag bara låna en bok på bibblan, åka till Sandra och lämna den boken och byta kläder sen ska jag föhoppningsvis träffa Flis på möllan för en tisdagsöl i solen.

åh, by the way, jag löste mitt första soduko (eller hur det nu stavas) i morse. Har aldrig orkat ge det ärlig chans. Men nu är det gjort och banne mig, det var lika jävla tråkigt som jag alltid förutspått att det skulle vara. Så de så!

jaja, off You go. take care now, bye bye then. Flum, flum..

Snart är det sommarlov!!

Åh vad roligt att ha somamrlov igen.. det var ett bra tag sedan man fick säga att man hade sommarlov =) dock blir det kanske inte så mycket lov att prata om.. ska jobba 80 % hela tiden jag är hemma men jag har ganska många lediga dagar ändå.. kan förhoppningsvis få lite tid över att umgås med mitt kära Skellefteå =D jag har saknat det.

Nu är det inte mycket kvar av skolan, har ett seminarium i morgon, en föreläsning senare i veckan och sen en salstenta den 5/6 så jag ska nog överleva detta!

Snart kommer jag hem mina vänner.. =))

WiHo!

Tenta-helvetet är över! Lämnade in skiten för 30 minuter sedan. Jag satt 13 timmar i sträck och gjorde sex tentafrågor från kl 23.00 i går till 12.00 i dag. Det är ände en bedrift. Note to self: Skjut inte upp hemtentor någe mera! Jag tror jag har utvecklat någon typ av tenta-alergi för det kliar på mina händer, massa. Jag har kliat sönder huden och det gör ont =(. Nu ska jag bara vara på skolan i ca fyra timmar till, sen får jag åka hem och freakig sova!

Jäjä, Fuck Off!

jo

Jag hade en lunchdate med Sandra i dag kl 12. När klockan var två gav jag upp med att vänta och drog jag från skolan till flisan för våran pluggdate. kl 18.30 ringer Sandra och ber så mycket om ursäkt, hon hade sovit till 16.00. Se där, det finns andra människor som är lika galna som jag och sover bort hela dagar =D Jag är inte ensam!!

Nu är jag svina trött och allmänt virrig, för jag satt på golvet från kl 23.00 i går till kl 06.00 i morse och skrev hemtenta. Jag är spyless. Vill att den ska vara över.

jaja, whatever.

=/

Bajstenta.

Woppi-freaking-Do!!

Detta tentaplugg är jävulusiskt tråkit.. Jag är less. Och jag är hungrig.. BajsBankomaten åt upp mitt kort i söndags så jag har inte kunnat köpa varken mat eller cigg.. är hungrig och röksugen. Sitter på skolan nu och har just spenderat mina fem sista kronor på ett grönt äpple.. Det var dock asgott, så det var inga pengar i sjön.. men jag är fortfarande hungrig. Jag hoppas mitt nya visakort ligger i brevlådan när jag kommer hem från skolan.

Det blev spontanfest i lördags, för min del iaf. Messade Ewa och dom skulle ut så jag begav mig till rönnen och tiggde dricka av alla =)) Folk var väldigt generösa. Vi tog oss inte ut till Deep förns klockan var 01.00 men inte gjorde det nått för vi röjde runt tills klockan var nästan fem. Då gick vi och käkade efter-krogen-pizza.

Min dator är fortfarande cp, inget nytt där. Men jag komme hem till skellefteå om 32 dagar. Inte fy skam!

Jäjä, Fuck Of!



Mika, Henrik, Sandra, Ewa
Danni, Natta, Shima, Jag



Jag och Ewa



Danni, Natta, Jag, Shima, Sandra



Jag och Sandra


Danni, Shimia, Ewa, Sandra

Lite bild uppdatering

Hej hopp alla vårglada människor.. Här är det jävlart sunkväder.. stormblåst och regn.. tre dagar i rad nu. Bajstråkigt! Nu har det äntligen börjat hända grejer på min datafront. Pratade med en support kille här om dagen och det skulle tydligen inte vara något problem med att fixa skiten om jag bara fick en inställningsskiva.. så den är på väg hit nu, hoppas det går fort för jag hatar att plugga på skolan.

Jag tänkte att jag skulle slänga in lite bilder från dom senaste veckorna.. Enjoy!



Agneta, Ewa, Glasstrut och sandra på valborgs innan vi drog på Cafe Cuba.



Någon kille, Sandra, Ange och Jag. Vet ej vart vi är dock.



Mojito på Cafe Cuba.



Fina Flickor. =))