shit!

fuck!


Jag och Jennie

Jag och Jennie

Julafton

Jahapp.. då var det ett år kvar till nästa jul. Undra hur livet ser ut då, undra hur mycket som är annorlunda, mycket hoppas jag.


Hur var skörden i år då?

Faktiskt riktigt bra. Fick inte något jag inte ville ha.


Soda streamer
Matta
Jaktbyxor
Hnddukar
Parfym
Smink av Malin
Pengar 
Vattenkokare (chilli)
Ladyshaver
mm.


Var hem till katten så hon fick smaka mammas julskinka, hon tyckte den var jättegod!
Vi käkade upp 2 julskinkor på 2 dagar, finns det något godare? Och mammas köttbullar.

Jag hoppas vi ska ut i morgon, har inte hunnit snacka med folket, men det är vad jag är sugen på iaf.

Dagens ord: Fralla

God natt och god jul
 


FUCK!

Okey, jag kanske är paranoid eller nått, men nu är jag fan för bannad! förjävla förbannad! Okey, jag kan ta att jag e singel, men när nån driver med mig sådär.. då blir jag arg.. fuck fuck fuck!

Jag hade en trevlig kväll, Linus, min 16 åriga bror kom in på statt (åldersgräns 20) å vi dansa å grejer men ändå blev jag förbanad, zaazoo, den jäveln!! fan! okey, jag e full.. men jag är förbannad!!

Hur i helvette kunde jag inbilla mig något! jag borde ge mig själv en jävla bitchschlap!!!

Fan! okey, nu har jag svurit klart, avreagerat mig lite..

God natt gott folk!

weiiihooo!

Min dator är frisk! Den har varit sjukskriven ett tag då den led av ett allvaligt virus och hade feber!

Min hårddisk fick dock lida hårt, inte en ända låt lyckades jag spara allt är kaputt borta.. och jag ska ha fest i morgon och har ingen musik =( BAJS!

I morgon fyller Malin år, då e det kalas hos mig, alla som vill får komma.

Min bror fick jullov i dag så när han kom hem blev det jätteroligt.. vi hyrde film hela familjen och jag somnade efter tio minuter och sov sedan över hela filmen, så nu lär jag ju alldrig kunna somna i natt!

jaja.. hejdå

Det här är min Baby

Det här är min Baby

Hello världen!

Hello, Ladies and Gentleman!
Idag är jag mör.. målade JockPockos lägenhet i sju timmar igår, inte konstigt att jag somnade i Jennies soffa i går när vi skulle partaya.. men jag ryckte upp mig sedan jag fott hela 7 minuter sömn, hann dricka några glas vin, en mugg glögg lite brie ost och en mandarin och sjunga några toner på singstar när Johanna måste åka och om jag vill ta mig hem så var jag tvungen att valägsna mig med henne.. =/ kvällen blev inte så lång.. men de var ju mysit så länge det varade..

Idag klev jag upp kl 16.09 efter 14 timmars välbehövd sömn, tänkte åka in till stan för att göra lite sista minuten jul shopping, men bussarna var instälda pga halkan.. å jag jade ju inte tänkt halka mig inte på egen hand tex på cykel så det blev ingen stan dock en trevlig middag hos mor och far.

Nu ska vi och handla på solbacken, måste storhandla, har ca ett halvt paket nudlar hemma att äta.

De e fest hos mig på fredag (måste städa) Malin fyller 20 år och det ska firas YOHOO!
Vill du komma så hör av dej vettja!

Nyårs då? nån som har nått förslag.
Nu ska jag drick kaffe, jag trenger kaffe.

Bye bye

Sthlm tamme tusiken!

Sitter i våran lägenhet nu å chillar. Vi annlände till Stockholm typ 14.00 idag, vi hann gå en vända på stan innan vi åkte till företagets lägenhet som vi får bo i gratis. De e nice, jacucci å allt. Vi e väl ca. 10 pers som bor här å stäminigen e på topp! Just nu pågår en tvspels cup. Jag vågar dock inte lägga mig i det för jag brukar få spö på jobbet av 8 åriga utvecklingstörda pojkar. De ända tvspel jag känner att jag bemästrar är mairocart på 64 och singstar på ps2, det är berädd att utmana den som känner sig manad på!!

I alla fall, när vi kom tillbaka till lägenheten så hade vi lite förfest å sminkade oss å såå.. U know! Kl 18.00 serverades det julbord på Blue Moon Bar och sen var det fest, en riktigt chill kväll om jag får säga det själv.. ska träffa Lisa Mo i morgon bitti innan vi åker tillbaka till skellefetå, hon e ju chill, länge sedan vi träffades, but I LIKE HER!

over and out, see U soon!

Zazazo!

Nu sitter jag hos malin å pimplar vin.. vi ska ut i kväll.. det är typ 1000 personer här jag jag känner typ 2.

Fredagen var väldigt lyckad och jag svävar typ på rosa moln, definitely zazazo!. Dock vad som hände är hemligt. Bara ett fåtal ärade personer vet vad som hände  ;-)

Helgen!

Jepp, det blev en fyllehelg.. igen.. Fredag var jag, Wennie och Malin ute på nova (18) vi drack väldigt mycket sprit och skämde väldigt mycket ut oss (däribland ölkrig), men whatever! Det var ju 18 så vi kände ju inga. En väldigt trevlig kväll alltså!

Lördag
var vi ett jättestort gäng hos Jonas i hans hus det var väl tänkt att det skulle bli en parkväll med spel å prylar. Med det blev det ju inte. För närmare beskrivning om Pfm (par folks mongon) läs
http://wennie.blogg.se/. Jag ser mig för värdig för att äns beskriva det. (Jag e singen och inget Pfm) Så det så!

Idag tisdag, kl. 7 åkte jag hem till mor och far för att fira mamma som fyller år i dag! Jättebamsegod frukost! Sen la jag mig för att sova ett par timmar (till saken hör att jag inte sov någonting i natt) Tänkte gå upp vid 12 å åka på stan. Glömde ställa väckarklockan och sov till 17.30, och då var det ju försent att gå på stan! Hann bara hem till mig innan JockoPocko ringer och säger "jag e hos dig om 3 minuter" så då var det bara att åka iväg och hjälpa hemme att flytta! Det var ändå rätt värt, jag gick med vinst, när jag kom hem hade jag fått en armaniparfym, ett paket lösnaglar och en vattenkaraff med tillhörande glas av Johanna.

I morgon är en gåta.

julstökat

Jag har varit hemma hos mamma och pappa och käkat vilsvin.. hum.. det var rätt gott.
Sen så bakade jag, mamma och Frida lussekatter och pepparkakor, det e fortfarande att äta degen som e det bästa med jukbak! Mmm pepparkaksdeg! Sen har jag äntligen tömt min mobil från alla kort.. hade kort sen i sommras där, det var lite fullt.. nu ligger dom i en mapp i säkert förvar i min dator =D

over and out!

Satan!

helvetes satan jävla fitt fitt fitt fitta! Jag tappade bort min plånbok i kväll.. okey jag ahde inga pengar i den men jag hade en ring jag fick av mamma när jag fyllde 16! satan i gatan! jävlart i min låda.. jag vill ha tillbaka min ring! FUCK!

Fuck of!

Fuck, mina nodea kode e fuckade.. jag kan inte betala min hyra... fuck fuck fuck fuck fuck fuck..
Fuck sebbe.. han gick hem utan mig!

Partay!

Malin å Jennie drar upp stämingen på kvällen! vad skulle jag göra utan mina partypolare!! love ya!
kvällen ord: Neonfitta!


Hej stina! Det är jag, Malin...