Owner of a lonely heart.

Det är inte synd om mig. Jag har världens bästaste familj, underbara polare, schysst jobb (om man bortser från torka-bajs-biten), kanon lägenhet, inga räkningar att klaga på (lever pinsamt billigt), en alltid kramsjuk kissekatt. Är inte sjuk, är inte pank. Vad är det då för satans fel på mig? Varför i helvete tycker jag så jävla synd om mig själv? Nu ska det tamefan bli någon ändrig på detta. Jag är ju för satan (i min låda) patetisk!
Det är inte synd om mig.


Kommentarer
Postat av: Trädet

Jag tycker man ska tycka synd om sig själv ibland då och då. för om man har det så som du säger alltså iget att klaga på. då är det ingen annan som tycker synd om dej. då får man göra det själv. men jag kan tycka synd om dej ett tag om du vill men bara tills imorron.

Postat av: jennie

Jag kan också tycka lite synd om dig, men bara om du tycker lite synd om mig ibland. Men det brukar du göra.. love you..

2007-05-28 @ 16:50:44
URL: http://wennie.blogg.se
Postat av: Mad

hej vannen!
tycker lite synd om dej.. vill vara hos dej ju... vill ocksa till LYLLE.. :D.. men skot om dej!. Love u!!

2007-05-29 @ 13:36:34
URL: http://lyckliga-gatan.blogspot.com
Postat av: Frida

Man bör alltid tycka lite synd om sig själv...Det är en hälsosam ursäkt att göra ohälsosamma saker...Typ trycka tre påsar werters...Åhhh...Jag ångrar mig nu mår jag illa...Det är syn om mig!

2007-05-30 @ 16:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback